Neler Yeni

Öneri Gigabyte m32q bu monitörü çok sevdim değer mi o fiyatlarda daha iyisi var mı?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,742
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
30 üzeri ekranlar hoşuma gidiyor ve zevk veriyor oynaması FPS oyunlarindada hiç zorlanmıyorum boyut konusunda değil marka model olarak
Daha iyisi var mı? Bu fiyatlarda 1-2 fazlaya aza
Gerçekçi çok güzel görüntüleri severim

bence bu daha güzel. Aynı monitörün 27 inç olanı var bende

xpgggci

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bence bu daha güzel. Aynı monitörün 27 inç olanı var bende
Senin attığın q modeli yanında bide x olanı var 2k pahalı ve artisi nedir
Bide bunler curved mi? Deneyimlerim curved i eskiden pek hoş gelmiyor sanki bana

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,742
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Senin attığın q modeli yanında bide x olanı var 2k pahalı ve artisi nedir
Bide bunler curved mi? Deneyimlerim curved i eskiden pek hoş gelmiyor sanki bana
Curved değil. Benim attığım daha iyi model hem de 2k daha ucuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

FI32QX olan 240Hz ama sadece acıbademde stokta. Almışken QX olanı almak lazım :D

xpgggci

80+
Curved değil. Benim attığım daha iyi model hem de 2k daha ucuz

FI32QX olan 240Hz ama sadece acıbademde stokta. Almışken QX olanı almak lazım :D

Son sorum şu rx6900xt kullanıyorum FPS im 100 ile oyundan oyuna 200 arası değişiyor 2 k oynuyom
240hz lik bu X modeli ekranda yırtılmaya sebep vermez deme FPS değerlerim yüzünden verirse X olmayanı alcam

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,742
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Son sorum şu rx6900xt kullanıyorum FPS im 100 ile oyundan oyuna 200 arası değişiyor 2 k oynuyom
240hz lik bu X modeli ekranda yırtılmaya sebep vermez deme FPS değerlerim yüzünden verirse X olmayanı alcam
Adaptive Sync falan oluyor monitörlerde bildiğim kadarıyla yani düşük de olsa yırtılma vs olmuyor. Bende FI27Q-X var 3080 ile bazı oyunlarda 2Kda 240lı bulmuyor bile ama bi problem yaşamadım. Yani başkalarına da sorun hocam bunu araştırın ben işinize karışmış olmayım ama FI32Q ya da FI32Q-X alabilirsiniz M32Q daha alt model

xpgggci

80+
Adaptive Sync falan oluyor monitörlerde bildiğim kadarıyla yani düşük de olsa yırtılma vs olmuyor. Bende FI27Q-X var 3080 ile bazı oyunlarda 2Kda 240lı bulmuyor bile ama bi problem yaşamadım. Yani başkalarına da sorun hocam bunu araştırın ben işinize karışmış olmayım ama FI32Q ya da FI32Q-X alabilirsiniz M32Q daha alt model
Allah razı olsun cansın cevapların aklımdaki bazı soruları çözdü sorunum kalmadı

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,742
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Allah razı olsun cansın cevapların aklımdaki bazı soruları çözdü sorunum kalmadı
Rica ederim belki daha farklı modeller vardır ucuza vs ama bilemiyorum benim gördüğüm bu :D

xpgggci

80+
Rica ederim belki daha farklı modeller vardır ucuza vs ama bilemiyorum benim gördüğüm bu :D
Monitöre ne kadar yakınsın benim masam uzağa koymaya el vermiyor curved 32 kullandım önceden....
Curved olmayınca sorun yaşar mıyım acaba

Monitöre ne kadar yakınsın benim masam uzağa koymaya el vermiyor curved 32 kullandım önceden.... Curved pek benlik degil

Klavyeye 1.5 karış uzağa koyabiliyorum

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,742
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Monitöre ne kadar yakınsın benim masam uzağa koymaya el vermiyor curved 32 kullandım önceden....

Klavyeye 1.5 karış uzağa koyabiliyorum
Monitöre 1 kol boyundan biraz daha uzağım. 80cm falan.

Curved bilmiyorum valla onu sen düşüncen hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,162
Üyeler
163,955
Son üye