Gigabyte MO27Q28G 4.Nesil Tandem Oled Monitör Kullananlar Topluluğu

temizlik konusu glossylere özel mi ben yanlış anladım herhalde o kısmı qd oledler temizlik gerektiriyor woledler o konuda daha rahat çıkarımı yapmıştım ama yanlış çıkarım yaptım sanırım? valla oyun film için herkes glossy önermiş ışık konusunu tölere edebilirim diye glossy kafama yattı ama senin dediğin gibi fiyat farkları olursa mat alır geçerim
ben 3.nesil qd-oled samsung g6 kullandım temizlik konusunda hiç sıkıntı çıkarmadı dedikleri gibi aşırı hassas hemen çizliyormuş falan külliyen yalan şu solüsyonu kullandım aldığımdan beri,
temizlik konusu glossylere özel mi ben yanlış anladım herhalde o kısmı qd oledler temizlik gerektiriyor woledler o konuda daha rahat çıkarımı yapmıştım ama yanlış çıkarım yaptım sanırım? valla oyun film için herkes glossy önermiş ışık konusunu tölere edebilirim diye glossy kafama yattı ama senin dediğin gibi fiyat farkları olursa mat alır geçerim

QD-OLED'ler temizlik anlamında sıkıntı çıkarmadı kullandığı kaplama monitörü mikfrofiber bezle temizlerken gram iz bırakmıyor.
Parlak kaplamada biraz daha hassas ve dikkatli davranmak, üretici ne tavsiye ediyorsa o şekilde temizlemek gerekiyor. her solüsyonu kullanmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F06 Güncellemesini yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum sebebini anlamadım. Gigabyte uygulumasını da kuramadım. Görmüyor niyeyse. Onun dışında monitör almayı düşünenler için ips monitör sonrası ekran çok parlak geldi. Renkler konusunda 15 yılın sonunda canlı renklere sahip bir monitör sahibi oldum. Kullanıcıların bahsettiği gri çizgi, gölge, ölü pixel gibi şeyler başıma gelmedi. Oled konusunda tecrübeli arkadaşlar kullanım ile ilgili bilgilerini paylaşırsa memnun olurum. Şimdilik 4 saatte bir pixel cleaning ve aynı ekranda afk kalmamaya çalışıyorum.

Alıntıyı görüntüle
monitörün içinden çıkan USB (A-Male to B-Male) kablosunu monitör ve pc arasında taktınız mı bu kabloyu takmadan firmware yüklenmez ve osd sidekick uygulaması çalışmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye
mehmetGüneş42455
Geri