GIGABYTE Monitor Garantiye Göndermek için ne yapmam gerekiyor?

Reaksiyon skoru
1
İyi günler dostlar, İtopyadan 1 sene önce GIGABYTE g27F2 monitör almıştım, alt kısımdan başlayarak ortaya kadar çizgi çizgi yayılmalar başladı, başka kablo, başka ekran kartı ve tamamen başka pc de de denedim aynı sorun devam ediyor ve yayılıyor, bundan dolayı garantiye göndercem, ancak nereye nasıl hangi yollarla göndereceğimi bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?

İyi günler dostlar, İtopyadan 1 sene önce GIGABYTE g27F2 monitör almıştım, alt kısımdan başlayarak ortaya kadar çizgi çizgi yayılmalar başladı, başka kablo, başka ekran kartı ve tamamen başka pc de de denedim aynı sorun devam ediyor ve yayılıyor, bundan dolayı garantiye göndercem, ancak nereye nasıl hangi yollarla göndereceğimi bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?
İtopya müşteri hizmetleri ille halledebilirisn

Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Aldığınız yeri (İtopya çok yüksek ihtimal) arayıp değişim talep edin. Sürecin nasıl olduğu konusunda @EmreUzn3 ve @Ben Tümay hocamız yardımcı olur.
G24F-2 modelinde Gigabyte GS25F2 monitörü öneriyorlar ama sizin monitörünüz daha pahalı oldugu için daha üst bir şey önerirler yüksek ihtimal. Ne önerdiklerini yazın seçim konusunda yardımcı oluruz.

Geri