Neler Yeni

Yardım Gigabyte rgb fusion ayar kalıcı olmuyor.

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yusuf Bahadır
Merhabalar gigabyte h510m-h anakart üzerine takılı Gigabyte rtx3060 gaming oc ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartı üzerindeki gigabyte yazısı rgbli. Rgb fusiondan ayarlara giriyorum istediğim ayarı yapıyorum ledlere uyguluyorum çalışıyor. Ancak bilgisayarı kapatıp açınca tek renk mavi olarak yanıyor. Tekrar uygulamayı açıp ayar yapana kadar düzelmiyor. Ekran kartını söküp taktıktan sonra yapmaya başladı bunu. Sizce sebebi nedir?
Bir alakası var mı bilmiyorum ama şöyle bir sorunum da var. Çözemedim gitti.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
nk
RGB fusion çok stabil çalışan bir program değil maalesef B450 AORUS PRO anakartımın RGB sinde da çokça sorun yaşıyordum

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
Merhabalar gigabyte h510m-h anakart üzerine takılı Gigabyte rtx3060 gaming oc ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartı üzerindeki gigabyte yazısı rgbli. Rgb fusiondan ayarlara giriyorum istediğim ayarı yapıyorum ledlere uyguluyorum çalışıyor. Ancak bilgisayarı kapatıp açınca tek renk mavi olarak yanıyor. Tekrar uygulamayı açıp ayar yapana kadar düzelmiyor. Ekran kartını söküp taktıktan sonra yapmaya başladı bunu. Sizce sebebi nedir?
Bir alakası var mı bilmiyorum ama şöyle bir sorunum da var. Çözemedim gitti.
benimki kendi kendine düzeldi

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Arkadasa katiliyorum RTX 3070 ti vision ekran kartim var rgb yaparken arada deliriyor vesaire.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
can
diğer arkadaşlara katılıyorum bende çok gördüm yazılımın kendisi sıkıntılı çokta kasma derim

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yusuf Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka marka olsa şu cevaplara olur mu öyle şey o kadar para verdik derdim. Ama galiba haklısınız. Rgb fusion sorunlu olabilir. Sadece takıp çıkarınca yapması suç bende mi diye düşündürdü. Gigabyte App Center de pek sağlam değil. Smart fandan ayarı yapıyorım uygulayınca kayıt ediyor ama profil olarak kaydetmek isteyince uygulama kapanıyor. Msi arayüze girince ejderha uçuracak nerdeyse bizimki daha win 98 arayüzü gibi 😂 Çok övüyorlar bu markayı. Umarım yazılımda veremediğini donanım kalitesi olarak verir.

Top Bottom