Neler Yeni

Girişimcilik İçin Tavsiyelere İhitiyacım Var!

edipbaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Edip Baran
Facebook
edipbaran38
Başlangıç olarak aylık 200-300 TL ciro yaparsanız yatırım yapmaya başlayabilirsiniz bence.

Mağazanızın reklamını iyi yaparsanız birçok insanın dikkatini çekebilirsiniz.
Tavsiyen için çok teşekkürler lakin henüz bir satış bile olmadı malesef beklemek zorundayız veya harçlıklarımız ile reklama para vermek zorundayız.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Tavsiyen için çok teşekkürler lakin henüz bir satış bile olmadı malesef beklemek zorundayız veya harçlıklarımız ile reklama para vermek zorundayız.
Ne tarz ürün satıyorsunuz?

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Arkadaşların dediği gibi elektronik şeyler de satmanız sizin yararınıza olur. Ayrıca sosyal medya platformlarında ve diğer freelancer platformlarında da ilan verebilirsiniz (bionluk, fiverr vb.). Başarılar dilerim.

edipbaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Edip Baran
Facebook
edipbaran38
Arkadaşların dediği gibi elektronik şeyler de satmanız sizin yararınıza olur. Ayrıca sosyal medya platformlarında ve diğer freelancer platformlarında da ilan verebilirsiniz (bionluk, fiverr vb.). Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim, şöyle söyleyeyim mağazayı açarken sadece bir kategoriyi seçip öyle ürün ekleyebiliyoruz malesef yani ben ev dekorasyonları seçtim ama elektronik aletleri ürünlerini yüklerken o kategoriyi yükleyemiyorum

Top Bottom