bugün gittik 5 kişi hani cocuk combalak değil 18 yaşından tutta 35 yaşına kadar yaş grubu ile. tam 5dk sürdü girip çıkmamız. bana soruyorsanız bu bir game fuarı değildi. bu bildiğin streamer influencer fuarıydı. hani insan oyun fuarında ne bekler beklentime göre sıralıyorum;
oyun yapımcıları sağlayıcıları start-uplar
oyun tabanını destekleyecek main firmalar işlemci üreticileri ekran kartı üreticileri gibi
konsol, teknolojii ekipman distribitörleri
pc parça partnerleri
konser veya comp yarışmalar
yani bunların hiçbirini görmedim ben.
hani diyorlar ya en iyi oyun işlemcisini biz ürettik? nerdeydiniz fuarda? en rgbili en iyi soğutucuları ekran kartı modellerini biz getiriyoruz nerdeydiniz fuarda? en eğlenceli oyunu biz geliştiriyoruz! nerdeydiniz fuarda?
ben şunu beklerdim X firması çıkıp bütün ekran kartlarını korumalı dizseydi ya karşımıza hani diyorlar ya 3 fanlı f/p oyun ekran kartları bizdee en iyisi biziz? nerdesiniz aga nerde? tövbeler olsun marka vermicem. ipucu vereyim 3 büyüklerden biri; stand açmış şaka gibi 2 pc koymuşlar 2 adet pc? anakart yok ekran kartı yok, ee kulaklığınız mouse klavyenizde mi yok oyun fuarında deneyimletmelik. he pardon bu markanın youtuber twitcher influencerları var. yav biz oyun oynarken donanım ekipman oyun mu alıyoruz, influencer mı alıyoruz?
yav Allah aşkına game/oyun fuarında oyunla alakasız herşeyi gördüm hayatımda gittiğim en kötü fuar diyebilir. hani bir yiyecek firması bile daha organize gelmişti fuara düşünün bu oyunla alakalı bir etkinlik. kimse kusura bakmasın bunun adı gist olsada bu bir streamer influencer fuarıydı. çünkü alanın tam orasına çakmışlar sahneyi gezemiyorsun geçemiyorsun alanın sağı solu boş, ortası kilit. yav inanılmazdı bir daha hayatta gitmem. Allahtan yanda Hatay günleri varmış ona gittik daha çok vakit harcayıp eğlenebildik. umarım ilerideki organizasyonlarda böyle şeyler görmeyiz daha iyi olur.