Neler Yeni

gitar çalmaya başlamak için gitar önerisi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
daddario alsın kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet önemli olan teli
Ağacının da önemi büyük
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tona etki ediyor

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
gitara bu aralar biraz merak saldım fakat gitarlarla alakalı hiç bi bilgim yok okulda biraz gödüm kursuna başlıycam ama elimde gitar yok şuan benim işimi görücek sağlam bi gitar bakıyorum.
fiyatlarını bilmediğim için F/P bi gitar olursa sevinirim teşekkürler
hangi tarz müzik seviyorsan ona yönelik bir gitar al rock/metal seven birinin akustik klasik gitar alması saçma hevesin kaçar
neyi seviyorsan ona yönelik gitar al klasik gitar başlangıç gitarı diye öneriyorlar salaklık o
dedikleri şey resmen oyun oynamayı seviyorum oyun konsolu istiyorum ama insanlar sana önce pc al sonra oyun konsolu alırsın demesi gibi bir şey

Cihangir

80+ Gold
gitara bu aralar biraz merak saldım fakat gitarlarla alakalı hiç bi bilgim yok okulda biraz gödüm kursuna başlıycam ama elimde gitar yok şuan benim işimi görücek sağlam bi gitar bakıyorum.
fiyatlarını bilmediğim için F/P bi gitar olursa sevinirim teşekkürler
gitar çalmaya lasik gitardan başlamana gerek yok elektro seviyorsan onuda alabilirsin bende klasik var çalmıyorum elektro alacağım

Ziya Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ziya Efe Nayman
hangi tarz müzik seviyorsan ona yönelik bir gitar al rock/metal seven birinin akustik klasik gitar alması saçma hevesin kaçar
neyi seviyorsan ona yönelik gitar al klasik gitar başlangıç gitarı diye öneriyorlar salaklık o
dedikleri şey resmen oyun oynamayı seviyorum oyun konsolu istiyorum ama insanlar sana önce pc al sonra oyun konsolu alırsın demesi gibi bir şey
dostum ben barış manço,barış akarsu,duman,kirli gibi sanatçıların müziklerini seviyorum ve onları çalmayı daha çok severim diye düşünüyorum bunlar için klasik gitar mı gerek

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Hocalarım gitarmı daha pahalıdır yoksa keman mı?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
dostum ben barış manço,barış akarsu,duman,kirli gibi sanatçıların müziklerini seviyorum ve onları çalmayı daha çok severim diye düşünüyorum bunlar için klasik gitar mı gerek
Onları elektro ile çalarsan daha zevkli olur, ama klasik veya akustik ilede çalabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,802
Üyeler
164,731
Son üye
faruking
Top Bottom