Neler Yeni

gittigidiyora güvenip bu bilgisayarı almalı mıyım

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Hiç güvenilir gelmedi her şey dahil bide.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Ucuz etin yahnisi olmazmış derler o hesapta olabilir. Ancak donanım değerleri fena değil. Alta eklediğim linktede çok ucuz toplama bilgisayarlar var belki işe yarar bir şey vardır aralarında bir bakın isterseniz.

Akiran

80+ Silver
Ucuz etin yahnisi olmazmış derler o hesapta olabilir. Ancak donanım değerleri fena değil. Alta eklediğim linktede çok ucuz toplama bilgisayarlar var belki işe yarar bir şey vardır aralarında bir bakın isterseniz.
Aman hocam TurboX öneriyorsunuz.

rookie27

80+ Gold
Bütün parçaları 2.el olan bir sistem bu kadar ucuz olması mümkün değil zaten almanı kesinlikle önermem bu tarz sitelerden sistem felan alınmaz.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Aman hocam TurboX öneriyorsunuz.
Geçmiş hikayesini bilemem ancak benimki ucuz aranılan masaüstüyse öneriden ibaretti sadece. Alıp almamak kişinin kendi düşüncesi olacaktır. Seçeneklerin olması bu kapsamda fena olmaz. Daha iyisi varsa eklenir önerilir vs. :)

Akiran

80+ Silver
Geçmiş hikayesini bilemem ancak benimki ucuz aranılan masaüstüyse öneriden ibaretti sadece. Alıp almamak kişinin kendi düşüncesi olacaktır. Seçeneklerin olması bu kapsamda fena olmaz. Daha iyisi varsa eklenir önerilir vs. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,867
Üyeler
167,728
Son üye
memird59
Top Bottom