çıktığı gün aldım 2 günde falan geldikanka da-g3 sistemi ne zaman aldın bende aldım da kaç günde geliyo
Alınır. fiyatı gayet iyi. bende para olsa alır kasayı 4500'e satardım monitör kalan ekipmanda en az 1500'e kakalardım birine.Alınır mı bu sistem bilgisayardan pek anlamıyorum![]()
Masaüstü (Desktop) Bilgisayar Fiyatları - Masaüstü PC - GittiGidiyor
Masaüstü (Desktop) Bilgisayar fiyatları en uygun seçeneklerle GittiGidiyor'da! Masaüstü (Desktop) Bilgisayar modelleri ve markaları yüzlerce seçenekle sizleri bekliyor.www.gittigidiyor.com
Kardeşim 3.nesil işlemci var alma sakınAlınır mı bu sistem bilgisayardan pek anlamıyorum![]()
Masaüstü (Desktop) Bilgisayar Fiyatları - Masaüstü PC - GittiGidiyor
Masaüstü (Desktop) Bilgisayar fiyatları en uygun seçeneklerle GittiGidiyor'da! Masaüstü (Desktop) Bilgisayar modelleri ve markaları yüzlerce seçenekle sizleri bekliyor.www.gittigidiyor.com
satıcının puanı v.b herşeyi iyi ayrıca 3 kişide almış bunu. 2.el parça olma korkusu varsa soru sormak diye bir şey var zatensatıcı bana güven vermedi bu kadar ucuz olması şüphe uyandırıcı temkinli davranmanızı öneririm
10.nesil.Kardeşim 3.nesil işlemci var alma sakın
adam seçerken dikkat etmemiş muhtemelen.Kardeşim 3.nesil işlemci var alma sakın
İlk başta sordum ürünün fiyatı doğru dedi parçalar 2.el mi dediğim zaman cevap yazmadı. Şüphelisatıcının puanı v.b herşeyi iyi ayrıca 3 kişide almış bunu. 2.el parça olma korkusu varsa soru sormak diye bir şey var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
10.nesil.