Neler Yeni

Gittigidiyor'dan monster aryond 31.5 inc 2k monitör almak

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
gittigidiyordan bu monitörü aldım , garantipayda ödeme alındı gözüküyor. Site siparişimi oluşturmadı. 9 taksitle almıştım. bankaya paramı iade etti, 9 taksitle param iade olacakmış kartıma. Bunlar benle alay ediyor. ödeme dekontunu ve provizyonu gönderdim. ona rağmen paramı iade ettiler. Arkadaşlar Gittigidiyor'dan alışveriş yapacaksın 2 kere düşünün ya da garantipay ile alışveriş yapmayın. Böyle saçmalık olabilir mi ?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taksitli alışverişlerde kaç taksit alındıysa o taksit sayısında iade ediyor banka.
Önemli konu neden oluşturulmamış siparişin ürün mü yoktu acaba.
Yeterli bütçeye sahipsen şuanda bunu düşünebilirsin.
kanka curved istiyorum. bu yüzden onu tercih ettim. bilmiyorum bi hata verdi, 2 gündür bununla uğraşıyorum maymun etti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun artık 9 ay parça parça gelmesini bekle. İşin kötü tarafı 1 kerede limitinde dolmuyor.
Valla öyle. bu çok sinirimi bozuyor, banka ödemesi alındı diyor, sitede hata diyor. ben kaldım ortada mal gibi. firmada yardımcı olmuyor banka da, Aklı olan garanti bankası ve gittigidiyor ile bir iş tutmaz.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
Valla öyle. bu çok sinirimi bozuyor, banka ödemesi alındı diyor, sitede hata diyor. ben kaldım ortada mal gibi. firmada yardımcı olmuyor banka da, Aklı olan garanti bankası ve gittigidiyor ile bir iş tutmaz.
Monster müşteri temsilcisini ara durumu anlat. Satıcı monster gözüküyor Gittigidiyor da.

Top Bottom