Gizlilik olarak Hitman var ama açık dünya değil.Metal gear solid 5 i bitirdim bana hem gizlilik hemde acik dunya olan oyun önerisi yapabilirmisiniz
Malesef siatemimde ac odysey 20 fps veriyorGizlilik olarak Hitman var ama açık dünya değil.
Açık dünya olarak Ac Odyssey olabilir. Düşman yerlerini gizli alınca zevkli oluyor.
Açık dünya diyince seçenekler bayağı bir daralıyor. Açık dünya şartı olmasa daha çok öneri verebilirdim.Malesef siatemimde ac odysey 20 fps veriyor
Hitman 1-2-3 var 2016 ve sonrasında çıkanların haritaları güzel. Önceki oyunların açık dünyaları 1 kere oynayınca sıkıyor. Hatta Hitman 1 i 144 saat oynamıştım. Hikayesi 4 saatte bitiyor.Metal gear solid 5 i bitirdim bana hem gizlilik hemde acik dunya olan oyun önerisi yapabilirmisiniz
acik dünya olmasada olur ama third person ve silah felan olursa iyi olurAçık dünya diyince seçenekler bayağı bir daralıyor. Açık dünya şartı olmasa daha çok öneri verebilirdim.
Watch Dogs 1'e bakabilirsin.
Hah böyle dersen Splinter Cell'i yapıştırırım.acik dünya olmasada olur ama third person ve silah felan olursa iyi olur
Açık dünya değil ama gizlilik oyunlarını seviyorsanız hitmani denemeniz gerek.Metal gear solid 5 i bitirdim bana hem gizlilik hemde acik dunya olan oyun önerisi yapabilirmisiniz