AdaMTB 80+ Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Ada Ceyran 1 Ocak 2023 #1 Selamlar, yeni aldığım gk61 brown optik switch modelinde hemen hemen her switchte yay sesi var, ve bu beni baya rahatsız ediyor. sizce kronik bir sorunmu yoksa başka birşeydenmi kaynaklanıyor?
Selamlar, yeni aldığım gk61 brown optik switch modelinde hemen hemen her switchte yay sesi var, ve bu beni baya rahatsız ediyor. sizce kronik bir sorunmu yoksa başka birşeydenmi kaynaklanıyor?
C Cavuskerem 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 13,151 Dahası Reaksiyon skoru 6,763 İsim Kerem Çavuş 1 Ocak 2023 #2 Brown switchten dolayı bende de durgod var az da olsa yay sesi var ama yellow ve red switchinde hiçbir ses yok Upvote 0 Downvote
Brown switchten dolayı bende de durgod var az da olsa yay sesi var ama yellow ve red switchinde hiçbir ses yok
AdaMTB 80+ Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Ada Ceyran 2 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Cavuskerem yazmış: Brown switchten dolayı bende de durgod var az da olsa yay sesi var ama yellow ve red switchinde hiçbir ses yok Devamı için tıklayın... anladım,genel bir sorun yani teşekkürler Upvote 0 Downvote
Cavuskerem yazmış: Brown switchten dolayı bende de durgod var az da olsa yay sesi var ama yellow ve red switchinde hiçbir ses yok Devamı için tıklayın... anladım,genel bir sorun yani teşekkürler
Sellier 80+ Bronze Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1,794 Dahası Reaksiyon skoru 891 İsim Deniz 2 Ocak 2023 #4 Switchleri yağlamak lazım Upvote 0 Downvote
AdaMTB 80+ Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Ada Ceyran 3 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Sellier yazmış: Switchleri yağlamak lazım Devamı için tıklayın... nasıl yağlayabilirim bilgi verebilirmisin Upvote 0 Downvote
Sellier yazmış: Switchleri yağlamak lazım Devamı için tıklayın... nasıl yağlayabilirim bilgi verebilirmisin
Sellier 80+ Bronze Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1,794 Dahası Reaksiyon skoru 891 İsim Deniz 3 Ocak 2023 #6 AdaMTB yazmış: nasıl yağlayabilirim bilgi verebilirmisin Devamı için tıklayın... Bilindik bir modelse seninki direkt youtubedan izlesen daha sağlıklı lur Upvote 0 Downvote
AdaMTB yazmış: nasıl yağlayabilirim bilgi verebilirmisin Devamı için tıklayın... Bilindik bir modelse seninki direkt youtubedan izlesen daha sağlıklı lur