Neler Yeni

Öneri GLoot Nedir ? Ne işe Yarar ? Oyundan Para Kazanmak

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Gloot belli mücadelelerle para kazanmanızı sağlayan , herkes e-sporcu olsun mottosuyla yola çıkan firmadır .- .
Valorant üzerinden anlatacağım :
Öncelikle bizim işimize yarayan ve risksiz yöntem olan solo mücadeleleri yapacağız (öbürlerine katılmanızı önermem)
Get 4 kills (4 kişi öldür)--TÜM OYUN MODLARINDA-- bu mücadeleye bedavaya girebiliyoruz ve kazanırsak tek seferlik 1.64 € veriyor bu parayla sadece 1€'luk Win a match (Bir maç kazan)--Dereceli , Derecesiz-- karşılığında 1.5€ alıyoruz daha sonra elimizdeki para 2.14€ oluyor bu parayla Get 16 kills(16 kişi öldür)-Derecesiz , Dereceli-- mücadelesine giriyoruz bunu da kazanırsak 3.14€muz oluyor sürekli 16 kill mücadelesiyle para kasmak daha kolay ve risksizdir fakat çok iyi bir oyuncuysanız yine 2€ ile girilip ödülü 4.66€ olan 30 Kill mücadelesine de girebilirsiniz :)
İndirme linki : https://www.gloot.com/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sponsorları : İntel Huawei gibi büyük firmalarAlıntıyı görüntüle
Sadece Valorant için mi var yoksa diğer oyunlar için de var mı?

Avolay

80+ Gold

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Parayı çekerken TC kimliği yanlış yazarsak ne olur acaba

Avolay

80+ Gold
Güzel rehber para çekimi nasıl oluyor?
Tam bilgim yok ama anladığım kadarıyla YOTİ hesabı kurmanız gerekiyor (TC kimlik istiyor)

Parayı çekerken TC kimliği yanlış yazarsak ne olur acaba
yazarak yapılmıyor fotoğrafla oluyor

Yani emin değilim YTden izleidm bende (para çekme)

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Ben şimdi bakmak için hesap açtım ilk görevi yapınca mı 2 euro veriyor

Avolay

80+ Gold
Ben şimdi bakmak için hesap açtım ilk görevi yapınca mı 2 euro veriyor
Fotoğraftaki Free yazan görevi yapınca 1.64€ veriyor ödüller dolar giriş ücretleri € cinsinden :D

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,567
İsim
Dontaçhi kâfi.
Dostum ilk para çekme işlemi yaklaşık 30-40 gün sürüyormuş. Zamanında biraz araştırmıştım uygulamayı. İlk sefer 30-40 gün sürerken sonraki zamanlarda bir kaç gün içerisinde para hesaba aktarılıyormuş. Rehberine eklersen faydası olabilir

Avolay

80+ Gold
Dostum ilk para çekme işlemi yaklaşık 30-40 gün sürüyormuş. Zamanında biraz araştırmıştım uygulamayı. İlk sefer 30-40 gün sürerken sonraki zamanlarda bir kaç gün içerisinde para hesaba aktarılıyormuş. Rehberine eklersen faydası olabilir
Çektiyseniz siz yazar mısınız buraya yazdığınız para çekme rehberi tadındaki yazıyı direkt ekleyeceğim konuya :)

Üstad

80+
Gloot belli mücadelelerle para kazanmanızı sağlayan , herkes e-sporcu olsun mottosuyla yola çıkan firmadır .- .
Valorant üzerinden anlatacağım :
Öncelikle bizim işimize yarayan ve risksiz yöntem olan solo mücadeleleri yapacağız (öbürlerine katılmanızı önermem)
Get 4 kills (4 kişi öldür)--TÜM OYUN MODLARINDA-- bu mücadeleye bedavaya girebiliyoruz ve kazanırsak tek seferlik 1.64 € veriyor bu parayla sadece 1€'luk Win a match (Bir maç kazan)--Dereceli , Derecesiz-- karşılığında 1.5€ alıyoruz daha sonra elimizdeki para 2.14€ oluyor bu parayla Get 16 kills(16 kişi öldür)-Derecesiz , Dereceli-- mücadelesine giriyoruz bunu da kazanırsak 3.14€muz oluyor sürekli 16 kill mücadelesiyle para kasmak daha kolay ve risksizdir fakat çok iyi bir oyuncuysanız yine 2€ ile girilip ödülü 4.66€ olan 30 Kill mücadelesine de girebilirsiniz :)
İndirme linki : https://www.gloot.com/

Sponsorları : İntel Huawei gibi büyük firmalarAlıntıyı görüntüle
Tek valorant üzerinden mi oluyor?

Avolay

80+ Gold

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,567
İsim
Dontaçhi kâfi.
Çektiyseniz siz yazar mısınız buraya yazdığınız para çekme rehberi tadındaki yazıyı direkt ekleyeceğim konuya :)
Ben kullanmadım uygulamayı fakat uygulamayı araştırırken incelemesini/para çekme işlemi yapan birkaç tane youtuber gördüm. Hepsi ilk seferinde 30-40 gün beklemiş, diğer günlerde ise bir kaç gün içerisinde para hesaba tanımlanmış. aynı şekilde yorumlarda da gördüğüm birşeydi.
20 ya da 25 Euro olunca çekebiliyormuşsun sanırım parayı ama onda tam emin değilim ne desem yalan olur

Top Bottom