Neler Yeni

🔥İndirim Glorious Element Ice Mousepad 699TL

GLHF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Erhan
En çok keriz silkelenen alan. Bayılıyorum şu dünyanın en basit ürününü farklı özellikleri varmış gibi pazarlamalarına. Yok speed, yok control aynen kanka çok farklı şeyler, ağır keriz silkeleme item ı.

Glarius Element Ice woowow isme bak tamam al cebimdeki tüm para senin olsun.

hamzaersoy

80+ Bronze
En çok keriz silkelenen alan. Bayılıyorum şu dünyanın en basit ürününü farklı özellikleri varmış gibi pazarlamalarına. Yok speed, yok control aynen kanka çok farklı şeyler, ağır keriz silkeleme item ı.

ben de bunların her türlüsünü kullandım hissiyatları farklı olan oluyordu ama konforumu performansımı etkileyen bir tanesine bile denk gelmedim valla oyun oynayarak para kazanmıyorsanız şunları almak bence de kerizlik

frqn

80+
Farklı tipleri var evet, kalite farklarıda illaki vardır ama oyuna katkısı yüzde 3 civarındadır.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Speed ve control çok fark eden şeyler hocam sadece fiyatı düşmüş almak isteyenler alır ben paylaştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,954
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

ben de bunların her türlüsünü kullandım hissiyatları farklı olan oluyordu ama konforumu performansımı etkileyen bir tanesine bile denk gelmedim valla oyun oynayarak para kazanmıyorsanız şunları almak bence de kerizlik
oturmuş bir aiminiz yoksa ve üst düzeyde oynamıyorsanız (mesela valorant elmas ve üstü gibi) tabii ki de çok bir fark olmayacak.

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Onur Yücel

Moruk ne diyosun ya 8k cam skatez cam mousepad olmazsa oynayamam

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Kayhan Uygun
Ağır boş yapılmış, Speed ve Control mousepadler arası deli gibi fark var bunu casual oyuncular bile çok rahat hissedebilir ama onun dışında öyle saçma isimler, 8k polling rate, cam mousepad, cam skatez olayına ben de katılıyorum gereksiz ve abartılan bir konu bunlar.

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan tosun
Neden her fırsat konusuna boş yapılıyor çözemiyorum.

Adam sıvı soğutucu paylaşıyor; " O paraya bu varken o mu alınır"
Adam döner fırsatı paylaşıyor; " O paraya gider 1 kg tavuk alır kızartırım"
Adam mousepad paylaşıyor; " Mousepad boş iş kardeşim, keriz silkeliyorlar"

Arkadaşlar size ne? Her malım alıcısı var, herkesin ihtiyaçları farklı, herkesin kriterleri farklı. Ürünler size hitap etmiyorsa yorum yapmanız şart değil.

Daha iyi bir alternatifini biliyorsanız onu önerebilirsiniz ama onda da üslup önemli. Arkadaşlar bu ürün var daha mantıklı bence bir değerlendirin yazar geçersiniz en fazla. O alınır mı, keriz misiniz vs. boş boş yorumlar yapmaya gerek yok.

Sizin yüzünüzden insanlar bir şey paylaşmaya çekiniyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Fettah Özalp
Neden her fırsat konusuna boş yapılıyor çözemiyorum.

Adam sıvı soğutucu paylaşıyor; " O paraya bu varken o mu alınır"
Adam döner fırsatı paylaşıyor; " O paraya gider 1 kg tavuk alır kızartırım"
Adam mousepad paylaşıyor; " Mousepad boş iş kardeşim, keriz silkeliyorlar"

Arkadaşlar size ne? Her malım alıcısı var, herkesin ihtiyaçları farklı, herkesin kriterleri farklı. Ürünler size hitap etmiyorsa yorum yapmanız şart değil.

Daha iyi bir alternatifini biliyorsanız onu önerebilirsiniz ama onda da üslup önemli. Arkadaşlar bu ürün var daha mantıklı bence bir değerlendirin yazar geçersiniz en fazla. O alınır mı, keriz misiniz vs. boş boş yorumlar yapmaya gerek yok.

Sizin yüzünüzden insanlar bir şey paylaşmaya çekiniyor.
çok doğru diyorsun, mousepad boş iş keriz silkeliyorlar lafı gerçekten acayip derecede boş laf olmuş. git 10 liraya atlet al ser farenin altına kullan o zaman reis sen keriz değilsin silkelenme :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağır boş yapılmış, Speed ve Control mousepadler arası deli gibi fark var bunu casual oyuncular bile çok rahat hissedebilir ama onun dışında öyle saçma isimler, 8k polling rate, cam mousepad, cam skatez olayına ben de katılıyorum gereksiz ve abartılan bir konu bunlar.
dünya alem keriz ya zaten, bir tek o arkadaş akıllı oluyor.

Baphomet

80+

Gamer™ arkadaşları üzüyorsun ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,590
Üyeler
168,652
Son üye
Emr21
Top Bottom