Neler Yeni

Yardım Glorious model o 2 garanti için hangi adresi vermeliyim?

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hüseyin Demirci
Selamlar, Glorious model o 2 wireless mouse sahibiyim. Üründe çift tıklama problemi oluştu ve garantiye göndermek istedim ancak Glorious Türkiye'ye direkt gönderim yapmıyormuş. Şöyle bir mail attılar:

We unfortunately cannot contact distributors to send products. We also cannot ship to you directly. If you do get a shipping company and register/add the address to your account, we can send the product. You would not need to send yours back to us.

Dediklerini yapmam için hangi şirketle konuşmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
A Harun T
Debounce değeri kaçta kullanıyorsun? Değeri çok düşükse çift tıklama yapabilir. Glorious Türkiye Distribütörü wbtechnologies diye biliyorum. Kutu içerisinde distribütörün garanti belgesi bulunmuyor muydu?
Aynı mouse bende de var, uygulamasına girince ışık ayarları sıfırlanıyor, düşük pilde ledler kırmızı yanmıyor ve çift tıklama sorunu vardı. Uygulamadan debounce değerini 12ms ye çektim bir tık daha iyi oldu.

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hüseyin Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Debounce değeri kaçta kullanıyorsun? Değeri çok düşükse çift tıklama yapabilir. Glorious Türkiye Distribütörü wbtechnologies diye biliyorum. Kutu içerisinde distribütörün garanti belgesi bulunmuyor muydu?
Aynı mouse bende de var, uygulamasına girince ışık ayarları sıfırlanıyor, düşük pilde ledler kırmızı yanmıyor ve çift tıklama sorunu vardı. Uygulamadan debounce değerini 12ms ye çektim bir tık daha iyi oldu.
Debounce time 16ms falandı diye hatırlıyorum, halen double click sorunu yaşıyordum. En son garantiye gönderdim tamir edildi geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,580
Üyeler
172,694
Son üye
AvriL-
Top Bottom