Glorious model o yazılım device is disconnected hatası

Reaksiyon skoru
146
Glorious model o aldım ama yazılımı indirdiğimde device is disconected hatası alıyorum. İzlediğim videolarda winrardan software olanı kurduğunda direkt yazılım açılıyor. Birkaç video izledim virus koruma ayarlarından gerçek zamanlı korumayı kapatıp yaptırıyor, Denedim onuda oda olmadı. Nasıl kuracağım bu glorious app'ini
1763820109284.webp

Firmware'in outdated olmasından kaynaklanıyor. Glorious Core açıldığında otomatik güncelleme dener ama takılırsa manuel yap:
Model O ürün sayfasından firmware updater'ı indir: https://www.pcgamingrace.com/products/glorious-model-o (sayfada "Glorious Core" bölümünün altında firmware linki var, ZIP dosyası).
ZIP'i çıkar, içindeki .exe'yi yönetici olarak çalıştır.
Mouse'unu kablolu bağla (kablosuz/dongle kullanma). Eğer wireless Model O ise, dongle'ı takılı tut ama mouse'u kabloyla şarj et.
Updater "Waiting..." diye takılırsa: 5-10 dakika bekle (zaten güncelse takılır, normal). Sonra app'i kapatıp yeniden aç.

Firmware'in outdated olmasından kaynaklanıyor. Glorious Core açıldığında otomatik güncelleme dener ama takılırsa manuel yap:
Model O ürün sayfasından firmware updater'ı indir: https://www.pcgamingrace.com/products/glorious-model-o (sayfada "Glorious Core" bölümünün altında firmware linki var, ZIP dosyası).
ZIP'i çıkar, içindeki .exe'yi yönetici olarak çalıştır.
Mouse'unu kablolu bağla (kablosuz/dongle kullanma). Eğer wireless Model O ise, dongle'ı takılı tut ama mouse'u kabloyla şarj et.
Updater "Waiting..." diye takılırsa: 5-10 dakika bekle (zaten güncelse takılır, normal). Sonra app'i kapatıp yeniden aç.
Hocam deniyorum yapamadım yine 5 dk discorddan yardım edebilir misin ekran versem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyin nesi bu şey?
Bilmiyorumki millet software kurduğu anda tak diye açılıyor bende device is disconnected hatası veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,937
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri