Neler Yeni

GM 21 Plus Alınır Mı? (2000TL)

Microsoft

80+ Bronze
Kanka mecbur biraz fazla verecez napalım.
Normalde 2k olan telefon teknosada 2.4k falan sırf o siteden olsun diye daha az iyi bi telefon alcaksanız siz bilirsiniz tabii ki attınız telefon uygun

Klearez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre
Normalde 2k olan telefon teknosada 2.4k falan sırf o siteden olsun diye daha az iyi bi telefon alcaksanız siz bilirsiniz tabii ki attınız telefon uygun
Babam mağazaya gidip elden almak istiyor o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi G21 Plus iyi bir telefon mu? Uzun süre kullanılabilir mi?

Microsoft

80+ Bronze
Babam mağazaya gidip elden almak istiyor o yüzden.

Şimdi G21 Plus iyi bir telefon mu? Uzun süre kullanılabilir mi?
G21 Plus 5000mAh ,benim tel 6000mAh 11 saat kesintisiz kullanma imkanı var (kesintisiz dinlenmeden) 5000 ini siz hesaplayın ama yinede baya büyük batarya onun haricindeki teknik özelliklerin çoğu realme c15 modeli ile aynı. Şahsen illam elden alacaksanız buyrun alın güzel cihaz

Klearez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre
G21 Plus 5000mAh ,benim tel 6000mAh 11 saat kesintisiz kullanma imkanı var (kesintisiz dinlenmeden) 5000 ini siz hesaplayın ama yinede baya büyük batarya onun haricindeki teknik özelliklerin çoğu realme c15 modeli ile aynı. Şahsen illam elden alacaksanız buyrun alın güzel cihaz
Uzun süre kullanımda bir sorun çıkartmaz dimi?

Microsoft

80+ Bronze

Microsoft

80+ Bronze
Ben akşam yatmadan önce şarj a takıyom sabah 6 da alıyom okulda +4 saat eve gelince +6 saat bakıyom ve şarjınız az kaldı uyarısı yemiyom ve yine şarja takıp yatıyorum 5000mAh hemen hemen aynısı olur

1 yıl falan 2 yıl
He öyle yok ya nolcak kullanırsın 2 3 yıl

Klearez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre
Ben akşam yatmadan önce şarj a takıyom sabah 6 da alıyom okulda +4 saat eve gelince +6 saat bakıyom ve şarjınız az kaldı uyarısı yemiyom ve yine şarja takıp yatıyorum 5000mAh hemen hemen aynısı olur
Şarjın uzun kullanım süresini demiyorum telefonun uzun kullanım süresini diyorum. Yani 1 yıl geçince kasmaya başlar mı falan.

Microsoft

80+ Bronze
Oyun oynamiyorum çok diyorsun sonuçta kamera da guzeo ama oda senin icin onemli degil anladigim kadariyla şarj uzun gitsin 64gb istediğin snrm sadece bu kadarda gonul rahatligiyla alabilirsin

Klearez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre

He öyle yok ya nolcak kullanırsın 2 3 yıl
Uzun kullanımda sorun çıkartır diyenler varda ondan diyorum.

Microsoft

80+ Bronze
Şarjın uzun kullanım süresini demiyorum telefonun uzun kullanım süresini diyorum. Yani 1 yıl geçince kasmaya başlar mı falan.
Oyun oynamicam dediniz neyin kasması

Microsoft

80+ Bronze
Uzun kullanımda sorun çıkartır diyenler varda ondan diyorum.
Alanilirsiniz. Benim twl in işlemcisi aynı ram i aynı kamerasi ayni sayilir ekran paneli ayni hafiza ayni sadice batarya birazcik daha fazla 1 yil oldu alali bir yil daha gider sonuçta bende cok oyun oynamiyorum

Bazı telefonlar 1 yıl geçince artık yoruluyor kasıyorda
Ana ekrandır telefondur instagram dır kasmaz onlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,251
Üyeler
162,659
Son üye
Alparslan6