Neler Yeni

GMAİL GİRİŞ YAPAMIYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ramazan Sarı
Gmail eski numarama kayıtlı olduğu için giriş yapamıyorum nasıl erişim sağlayabilirim ?

yusufns

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yusuf Enes
bu sorunu çözmek için deneyebileceğiniz bazı yöntemler:

1. Kurtarma E-posta Adresi Kullanma:
Hesap ayarlarında daha önce eklediğiniz bir kurtarma e-posta adresi varsa, bu adrese bir kurtarma kodu göndererek hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.
Kurtarma e-posta adresinize gelen linke tıklayarak şifrenizi sıfırlayabilir ve hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

2. Güvenilir Cihazlar:
Daha önce hesabınıza giriş yaptığınız güvenilir cihazlar varsa (bilgisayar, tablet vb.), bu cihazlardan oturum açma işlemini deneyebilirsiniz.
Google, daha önceki oturum açma bilgilerinizi hatırlayarak size yardımcı olabilir.

3. Google Hesabı Yardım Sayfasını Kullanma:
Google'ın hesap kurtarma sayfasını ziyaret ederek, hesabınızla ilgili tüm bilgileri girin.
Hesabınıza ait olabilecek tüm bilgileri (kullanıcı adı, yaklaşık kayıt tarihi, sık kullanılan uygulamalar vb.) sağlayın.
Google, bu bilgiler doğrultusunda hesabınızı doğrulamaya çalışacaktır.

4. Google Destek ile İletişime Geçin:
Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, Google'ın resmi destek kanallarından yardım isteyebilirsiniz.
Hesabınızı doğrulamak için sizden ek bilgiler talep edebilirler.

Not: Google, kullanıcı güvenliği için oldukça hassas davranır. Bu nedenle, hesabınızı geri almak için belirli güvenlik önlemleri alabilir.

Google Hesabı Yardım Sayfası:
yardım sayfası 1
yardım sayfası 2

Umarım bu bilgiler sorununuzu çözmenize yardımcı olur. Başka sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

Top Bottom