S safa t 80+ Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Safa Tandoğan Bugün, 10:49 #1 Merhabalar arkadaşlar esenlikler dilerim ben steamden God Of War Ragnarok almayı düşünüyorum son bahar veya kış indirimde indirime girermi?
Merhabalar arkadaşlar esenlikler dilerim ben steamden God Of War Ragnarok almayı düşünüyorum son bahar veya kış indirimde indirime girermi?
GörkemW 80+ Silver Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 2,372 Dahası Reaksiyon skoru 725 İsim Görkem çetinkaya Bugün, 10:51 #2 safa t yazmış: Merhabalar arkadaşlar esenlikler dilerim ben steamden God Of War Ragnarok almayı düşünüyorum son bahar veya kış indirimde indirime girermi? Devamı için tıklayın... Girebilir ama kesin degil
safa t yazmış: Merhabalar arkadaşlar esenlikler dilerim ben steamden God Of War Ragnarok almayı düşünüyorum son bahar veya kış indirimde indirime girermi? Devamı için tıklayın... Girebilir ama kesin degil
BabaVoss7 80+ Silver Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 2,557 Bugün, 10:59 #3 Bende istiyorum ama girsede çok girmez bence max %20 civarı yinede pahalı