S ShadeliX 80+ Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 1 10 Ekim 2022 #1 God of War da oyunu bitirdikten sonra ilk valkür ü kesmiştim. Ama oyun bozuldu silip tekrar yükledim bende ama kayıt dosyası lazım. Atabilecek varmı?
God of War da oyunu bitirdikten sonra ilk valkür ü kesmiştim. Ama oyun bozuldu silip tekrar yükledim bende ama kayıt dosyası lazım. Atabilecek varmı?
tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13,232 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,343 10 Ekim 2022 #2 Valkuruleri kesme kafan rahat olsun oyun kafanda oyle kalsin Bende save vardir ama tum valkuruler kesik sadece kralice kaldi
Valkuruleri kesme kafan rahat olsun oyun kafanda oyle kalsin Bende save vardir ama tum valkuruler kesik sadece kralice kaldi
S ShadeliX 80+ Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 1 10 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 tümen yazmış: Valkuruleri kesme kafan rahat olsun oyun kafanda oyle kalsin Bende save vardir ama tum valkuruler kesik sadece kralice kaldi Devamı için tıklayın... Yan görevler duruyormu?
tümen yazmış: Valkuruleri kesme kafan rahat olsun oyun kafanda oyle kalsin Bende save vardir ama tum valkuruler kesik sadece kralice kaldi Devamı için tıklayın... Yan görevler duruyormu?
tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13,232 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,343 10 Ekim 2022 #4 ShadeliX yazmış: Yan görevler duruyormu? Devamı için tıklayın... Hayir sadece kralice
S ShadeliX 80+ Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 1 10 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 tümen yazmış: Hayir sadece kralice Devamı için tıklayın... Yan Görevleri duran başka biri atsa daha iyi olur. eğer bulamazsam senden alırım
tümen yazmış: Hayir sadece kralice Devamı için tıklayın... Yan Görevleri duran başka biri atsa daha iyi olur. eğer bulamazsam senden alırım
tümen 80+ Platinum Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 13,232 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 8,343 10 Ekim 2022 #6 ShadeliX yazmış: Yan Görevleri duran başka biri atsa daha iyi olur. eğer bulamazsam senden alırım Devamı için tıklayın... Tamamdir hocam Spoiler Konu disi ama yapmaya ugrasma cok sacma 3 4 yan gorev var zaten amaci yok bide valkurleri kesiyon zor ve gereksiz hikaye bittikten sonra Iyi forumlar
ShadeliX yazmış: Yan Görevleri duran başka biri atsa daha iyi olur. eğer bulamazsam senden alırım Devamı için tıklayın... Tamamdir hocam Spoiler Konu disi ama yapmaya ugrasma cok sacma 3 4 yan gorev var zaten amaci yok bide valkurleri kesiyon zor ve gereksiz hikaye bittikten sonra Iyi forumlar