Neler Yeni

Göğüs genetiği hissiyatı etkiler mi?

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
Göğüslerim ayrık ve genetiğim orta-kötü arasında postürüm de çok iyi değil bir kaç aydır spor yapıyorum ve göğüs hareketlerinde göğüsümün ortasını hissetmiyorum sadece yanlar ve üst taraflar (üst taraflarda da hissiyat çok iyi değil). Bu durum hakkında benimle birlikte spora gelen arkadaşım ile konuştum ve kendisinin göğüsün her yerini hissettiğini söyledi sorun ne olabilir formlarda aşırı bozukluk yok sadece dumbelları çok indiriyormuşum inclineda o kadar.

121709

80+ Silver
Pek anlamadım ama yapmasanız iyi olur gibi.

121709

80+ Silver
neyi yapmasam bro sorduğum şey göğüs genetiği yüzünden mi sporda kası iyi hissedemiyorum yoksa başka bir sorun olabilir mi?
Göğüsün ayrı, tam nasıl bilmiyorum ama ayrı dediğinde aklıma ciddi bir durum geldi. Göğüs ile alakalı çalışma yapma.

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Göğüsün ayrı, tam nasıl bilmiyorum ama ayrı dediğinde aklıma ciddi bir durum geldi. Göğüs ile alakalı çalışma yapma.
dostum göğüs ayrılığı kas grubunun ortasındaki boşluğa denir. genetik olarak ayrı olan veya daha az ayrıklık olanlar vardır bu bir sağlık sorunu değildir. senin bile göğsün ayrıdır bi nebze

121709

80+ Silver
dostum göğüs ayrılığı kas grubunun ortasındaki boşluğa denir. genetik olarak ayrı olan veya daha az ayrıklık olanlar vardır bu bir sağlık sorunu değildir. senin bile göğsün ayrıdır bi nebze
Ayrı diyince ben başka anladım..

waltz

80+
Dostum can sıkılacak bi durum yok. Adelen bellidir genetiğin bellidir orayı dolduramazsın. ama ufak açı farklılıkları ve farklı antrenman programlarıyla olan adeleni iyi bir duruma getirip kendini memnun edebilirsin

Helixo

80+ Bronze
Göğüslerim ayrık ve genetiğim orta-kötü arasında postürüm de çok iyi değil bir kaç aydır spor yapıyorum ve göğüs hareketlerinde göğüsümün ortasını hissetmiyorum sadece yanlar ve üst taraflar (üst taraflarda da hissiyat çok iyi değil). Bu durum hakkında benimle birlikte spora gelen arkadaşım ile konuştum ve kendisinin göğüsün her yerini hissettiğini söyledi sorun ne olabilir formlarda aşırı bozukluk yok sadece dumbelları çok indiriyormuşum inclineda o kadar.
bir doktora danışın

freygasm

80+ Gold
Postür tam oturmadan dumblelarla çalışmanı önermem. Makinada çalışmak daha kolay hissettirir hedef bölgeyi.

Zorbey1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Mehmet Efe Sarıyar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun pcleri ve PSU
Dostum can sıkılacak bi durum yok. Adelen bellidir genetiğin bellidir orayı dolduramazsın. ama ufak açı farklılıkları ve farklı antrenman programlarıyla olan adeleni iyi bir duruma getirip kendini memnun edebilirsin
Yani daha çok antrenmanda hissiyatta sorun yaşıyodum ama çözdüm gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,161
Üyeler
168,248
Son üye
ufukg
Top Bottom