her neyse yanlış sormuşum o zaman. Okuduğuma göre verimlilik az olunca duvardan çekilen gücün bir kısmı boşa gidiyormuş işte burdan ne kadar kar edeceğimi görebileceğim bir site var mıdır diye sormak istemiştim. Ayrıca Gigabyte p750gm almak istiyorum önerir misiniz ?aralarında tasaruf farkı yok diye biliyorum. Verimlilik farkı var.
Verimlilik farkıyla tasarruf ediyorsun zaten.aralarında tasaruf farkı yok diye biliyorum. Verimlilik farkı var.
P750GM testlerde patliyor ve PWR_OK'i sanirim yanlis ayarli. Alma onu.her neyse yanlış sormuşum o zaman. Okuduğuma göre verimlilik az olunca duvardan çekilen gücün bir kısmı boşa gidiyormuş işte burdan ne kadar kar edeceğimi görebileceğim bir site var mıdır diye sormak istemiştim. Ayrıca Gigabyte p750gm almak istiyorum önerir misiniz ?
ne önerirsin 1500 civarına tam modüler olmasının tek avantajı kablo karmaşasını önlediğii duydum çokta önemli değil ama sharkoon ss 750w 1250 tl iken 250 300 lira daha verip tam modüler almak daha mantıklı geldi.P750GM testlerde patliyor ve PWR_OK'i sanirim yanlis ayarli. Alma onu.
ss cool zerodan bahsediyorsan o da moduler zaten.ne önerirsin 1500 civarına tam modüler olmasının tek avantajı kablo karmaşasını önlediğii duydum çokta önemli değil ama sharkoon ss 750w 1250 TL iken 250 300 lira daha verip tam modüler almak daha mantıklı geldi.
fiyati ucuzsa alinabilir ya. Normalde NTC Termistoru yok ama patlama yasanmadi daha.(silindi)
peki ss cool zeroyu alayım mı ? bir sıkıntı yaşatır mı önceden de önermiştin sanki ama tekrar sorayım dedim.
Verimlilik=tasarrufaralarında tasaruf farkı yok diye biliyorum. Verimlilik farkı var.
Benim verimlilikten kastım 500W'ın 490'nını veriyor anlamında.Verimlilik=tasarruf
P750GM testlerde patliyor ve PWR_OK'i sanirim yanlis ayarli. Alma onu.
Aylık kaç TL tasarruf edeceğimi ya da kaç watt daha az harcayacağımı görebildiğim bir site var mıdır ?