Diavollish
80+
GoodyeDpi indirmiştim fakat indirdiğim gibi silmek istedim. "service_remove" yönetici olarak çalıştırdım sonrasında dosyayı sildim. Hizmetler kısmından da kontrol ettim Windivert64/32 .sys dosyaları da yok görev yöneticisinde de bulamadım CMD üzerinden sc delete komutuyla da silmeyi denediğimde bilgisayarda böyle bir dosya olmadığını söylüyor yani silinmiş olarak görünüyor. Silindiğini düşündüm fakat Valoranta girdiğimde problemsiz bir şekilde oyun açılıyor lobide veya sesli sohbette herhangi bir problem de yok (sesim kesilmiyor gecikme yok karşı tarafı çok net duyuyorum) ama ya yüklenme ekranında kalıyor diğerleri başlıyor ya da oyuna girdiğimde oyun içi ping 1300+ oluyor ve ne kadar beklersem bekleyeyim düşmüyor bu süreçte takımdakilerle problemsiz şekilde konuşmaya devam edebiliyorum. Oyundan çıkıp tekrar giriş yapmadığım sürece de hiçbir şekilde oynayamıyorum ve bu her 2-3 oyunda bir tekrarlanıyor. Artık yapacağım bir şey kalmadığı için Valoranti silip indirdim fakat çözüm olmadı. Ağ ayarlarını sıfırladım fakat sorun hala devam ediyor.