Kanka yazan olmazsa diye yazıyım dedim forum da pek bu sorunları bilen olmaya bilir en iyisi sen youtube destek ile iletişime geç onlar yardımcı olur mail gönder geri dönüş yaparlarYoutube Videom İçin Reklam Verecektim. Fakat Ön Ödemeli Kartlar Kabul Edilmiyormuş.Ödeme Nasıl yapabilirim, Bir Yolu Var mı ?
Ordan bişey çıkacağını sanmıyorum dostum.Kanka yazan olmazsa diye yazıyım dedim forum da pek bu sorunları bilen olmaya bilir en iyisi sen youtube destek ile iletişime geç onlar yardımcı olur mail gönder geri dönüş yaparlar
şuna bakar mısın bende pek anlamıyorum ama buralara baktın mı ..?Ordan bişey çıkacağını sanmıyorum dostum.
Evet. Zaten burdan veriliyor reklam.şuna bakar mısın bende pek anlamıyorum ama buralara baktın mı ..?
Online Video Advertising Campaigns - YouTube Advertising
Online video advertising lets you reach potential customers where they’re watching. Grow your business with YouTube Ads today.www.youtube.com
Hocam adsense ile ilgileniyorum yardımcı olayım. Bir banka kartı ile mi reklam vermeye çalışıyorsunuz, yoksa ininal falan mı?Evet. Zaten burdan veriliyor reklam.
Herhangi bir banka kartınız yok muPapara ile denedim fakat kabul etmedi. Başka bir yolu var mıdır acaba?
Banka kartı gerekliMaalesef. Sadece Papara ve İninal.
ailen ile birlikte ziraate gidebilirsinAçamaz mıyım Yaşım 17