Neler Yeni

Google bütün kullanıcılarına 2 Aylık YT Premium veriyor

Davidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Davut Kuh
puan kazanmak için para harcamak gerekiyor playde, kazan bölümünde de bir şey yok biraz yanıltıcı bi konu olmuş kendinize özel kazandığınız avantajları herkes kazanmamış olabilir bunları düşünerek konu açın lütfen 900 puanın var sana özel olabilir yt premium ya da yüksek puanlılara

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mehmet Emin Yılmaz
puan kazanmak için para harcamak gerekiyor playde, kazan bölümünde de bir şey yok biraz yanıltıcı bi konu olmuş kendinize özel kazandığınız avantajları herkes kazanmamış olabilir bunları düşünerek konu açın lütfen 900 puanın var sana özel olabilir yt premium ya da yüksek puanlılara
kusura bakmayın herkese geldiğini zannettim o yüzden konuyu açtım

BaLTH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Willem DaFoe
Şimdi kullanmak istediğimde 31 ocağa kadar diyor en iyisi yılbaşında kullanmak.

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berat
İster Premiuma üye olun ya da olmayın veriyor 31 Mart'a kadar geçerli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google Points Avantajlar kısmında bulunuyor.
Kardeşim bilgin yoksa niye yanlış bilgi paylaşıyorsun? Premiuma önceden üye olanlar kullanamıyor bunu.

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
alp
Arkadaşlar birden fazla google hesabı varsa bakın mutlaka birine gelmiştir ve şöyle bi seçenek var sadece yeni kullanıcılara özel 1 aylık verdiği deneme hakkını 2 ay yapıyor sadece yanlış anlamadıysam

A_TURAN_A

80+ Bronze
kusura bakmayın herkese geldiğini zannettim o yüzden konuyu açtım
kusura bakmalık bir durum yok zaten konular yüzde yüz doğru olacak diye bir şey yok , konu açılır doğrusu yanlışı tartışılır. eleştirenler konu açmayıp genelde konu açanlara eleştirme derdinde . teşekkürler konu için ben de aldım .

Top Bottom