İnceleme Google Calendar: Hayatınızı bir takvime sıkıştırın!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
Google Takvim, tamamiyle ücretsiz olup Google'ın dijital takvim servisidir. Google Takvim kullanıcı ara yüzü son derece basit ve kullanışlıdır.
Google Takvim ile aşağıdakileri yapabilirsiniz:

• Randevularınızı, doğum günlerini ekleyebilirsiniz.
  • Proje bitiş tarihlerini ekleyebilirsiniz.
  • Ders programı yapabilirsiniz.
  • Aktif bir to-do list yapabilirsiniz.
  • Hatırlatıcılar kurabilirsiniz. Keep ile senkron çalışır. Keep'te kurduğunuz hatırlatıcılar Google Takvim'e gelir .
  • Gözünüzden kaçmamasını isteyeceğiniz her şeyi kaydedebilirsiniz.
  • Todoist ile senkron çalışır. Bu sayede Todist çalışmalarınızla Google Takvim'i ortak kullanabilirsiniz.
Google Takvim'de hayatınızın her alanı için ayrı ayrı takvimler oluşturabilirsiniz. Mesela, kişisel, eğitim, iş gibi takvimler oluşturabilirsiniz. Bunun için diğer takvimler başlığının yanındaki artı butonuna basmanız yeterlidir.

Google Calendar'ın en sevdiğim özelliği ise takvimlerin paylaşılabilir olması. Mesela ben bir takvimi proje arkadaşlarımla paylaşabilirim ve ortak programlama yapabiliriz. Bu şekeilde bir workspace oluşturabilirsiniz.
Mesela ben Takvim'de ortak ders çalışma etkinliği yayınlıyorum ve bunu arkadaşlarıma gönderiyorum. Onlara da bildirim gidiyor ve katılıp katılamayacaklarının bilgisini tek tuşla bana iletiyorlar. Aramızda bu şekilde bir bilgi alışverişi var. Katılabilecek olanlar ile saati geldiğinde Google Meet ile çalışmaya başlıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri