Google chrome- opera bağlantı gizli degil NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

ForDark

80+
Reaksiyon skoru
0
Bu sorunla alakalı daha önce çözüm bulmustum fakat format attıktan sonra yıne aynı sorunla karsılastım
İnternette birçok çözüm yolu var dns degıstıren tarıh saat guncelleyın dıyen chrome kaldırıp tekrar yukle dıyenler var
Bunların hepsını denedım sertıfıkaları kaldırmayı denedım
Regedit kısmından ProxySettingsPerUser sılıp tekrardan değer verdım ınternettekı herseyı denedım
ProxySettingsPerUser bu sadece pcyı yenıden baslatana kadar çözüm oluyo dıger bırkac seyde aynı sekılde ama kalıcı bir çözüm bulamadım artık gerçekten can sıkmaya başladı bu konu
Benim gibi bu sorunu yasayan baskalrınında olduğunu gördüm varmı benim gibi bu sorunu yaşayan ve çözüm yolunu bulabilen
Yardımcı olursanız sevinirim

girdiğiniz sitenin linkini ekran görüntüsü olarak atabilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Horazan niye kızgın atıyorsunuz ? !

Sistemi tam tarama yaptırın.

bu yöntem saçma bir yöntem

girdiğiniz sitenin linkini ekran görüntüsü olarak atabilir misin?

@Horazan niye kızgın atıyorsunuz ? !

bu yöntem saçma bir yöntem
Saçma yöntem değil ben yaptım sorun düzeldi.

hata bu virüs gibi olay yok zaten yenı format attım dedıgım gıbı benım gıbı cok sorun yasayan var hep gecıcı cozumler yenıden baslatınca tekrar yapmak zorunda kalıyorum
Bu sorunu yasamayan bırısı cozumu hakkında bilgi sahıbı olabilecegını dusunmuyorum Tahmin yürütülerek çözülecek bir şey değil bu lanet olay
Bu forumda benzer sorun yasaıp sertifika kaldırım duzletende var regeditten duzeltende var cmd'den düzeltende var ama bende duzelmedı baskalarındada yorumlarda duzelmedıgını gordum

Ekler

• 1622718113900.png
    1622718113900.png
    37.5 KB · Hit: 64
hata bu virüs gibi olay yok zaten yenı format attım dedıgım gıbı benım gıbı cok sorun yasayan var hep gecıcı cozumler yenıden baslatınca tekrar yapmak zorunda kalıyorum
Bu sorunu yasamayan bırısı cozumu hakkında bilgi sahıbı olabilecegını dusunmuyorum Tahmin yürütülerek çözülecek bir şey değil bu lanet olay
Bu forumda benzer sorun yasaıp sertifika kaldırım duzletende var regeditten duzeltende var cmd'den düzeltende var ama bende duzelmedı baskalarındada yorumlarda duzelmedıgını gordum
Hocam özelden iletimiş kurarsanız yardımcı olacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,653
Üyeler
189,130
Son üye
nazkk
Geri