Neler Yeni

Google da yazı yazarken ekran kartı kullanımı %100 oluyor

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
arkadaşlar boştayken kasıyor diye konu açmıştım,sorun ekran kartı kullanımının %100 e çıkmasıymış, yazı yazarken mouse u oynatırken
%100 e çıkıyor, furmark testi yaptım reset attı ne yapmalıyım öneriniz var mı ?

ekran kartı: gtx 1050

KoppuK

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
OrkunBaysal
inşallah mining virüsü yoktur pcde.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
driver yada virus olabilir. bilgisayarima sag tikla yonet tikla ordan aygit bagdaslastirici tikla ekran bagdaslastiricisina tikla ekran karti ismini goruceksin sag tikla kaldir de. sonra googleden driver indir yukle. sorun virusse antivirus yukle yada format at.
ekran kartin bozulmamistir umarim bu sorunlar ya driver yada virua kaynakli normalde

redlove

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
889
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
driver yada virus olabilir. bilgisayarima sag tikla yonet tikla ordan aygit bagdaslastirici tikla ekran bagdaslastiricisina tikla ekran karti ismini goruceksin sag tikla kaldir de. sonra googleden driver indir yukle. sorun virusse antivirus yukle yada format at.
ekran kartin bozulmamistir umarim bu sorunlar ya driver yada virua kaynakli normalde
dün bu sorun oluştuğunda format attım düzelmedi drıver değiştirdim düzelmedi virüs taraması yaptım virüs bulmadı :(

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
dün bu sorun oluştuğunda format attım düzelmedi drıver değiştirdim düzelmedi virüs taraması yaptım virüs bulmadı :(
ram 2 taneyse 1 tane cikarip dene ram arizalari bu tur soruna neden olabiliyormus. ekran karinda bozulmus olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,614
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom