Neler Yeni

Google dan indirecegimiz seyleri hdd veya ssd ye indirecegimizi secmek

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer
Arkadaslar selam simdi google dan herhangi bir program indirdik diyelim bunu hdd ye indirmek istiyosam indirmeden once ne yapmam lazim veya ssd ye indirmek istiyorsam ayarlardan bir yerden ssd yi mi seciyorum tam olarak nasil oluyor?

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Arkadaslar selam simdi google dan herhangi bir program indirdik diyelim bunu HDD ye indirmek istiyosam indirmeden once ne yapmam lazim veya ssd ye indirmek istiyorsam ayarlardan bir yerden ssd yi mi seciyorum tam olarak nasil oluyor?
Şu an bilgisayarda değilim ama google ayarlarında muhakkak olması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an bilgisayarda değilim ama google ayarlarında muhakkak olması lazım.
Opera kullaniyorum ayarlarda indirmeler kisminda c users downloads falan yaziyo ssd ye indiriyo sanirim hdd ye indirmek icin D: ye basip yeni klasor olusturup onu mu secmeliyim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Opera kullaniyorum ayarlarda indirmeler kisminda c users downloads falan yaziyo ssd ye indiriyo sanirim HDD ye indirmek icin D: ye basip yeni klasor olusturup onu mu secmeliyim
Her seferinde nereye indirceğimi sor seçeneği olmalı.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Opera kullaniyorum ayarlarda indirmeler kisminda c users downloads falan yaziyo ssd ye indiriyo sanirim HDD ye indirmek icin D: ye basip yeni klasor olusturup onu mu secmeliyim
D klasörününün içinden bir dosya seç.
:D/(DosyaAdı)
Gibi bir şey olması lazım.
Küçük boyutlu şeyler indirerek deneyebilirsin.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Onu actim simdi d diskine indirilenler diye bos bir klasor actim onu mu secmeliyim
Bir şey seçmene gerek yok o zaman. Dosya indirceğin zaman bir ekran geliyor orada nereye indirceksen onu seç.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1594422828005.png

Buraya indirmek istediğin yerin adresini gir.

Top Bottom