Neler Yeni

Google fotoğraflar nasıl kullanılır?

NightWish2434

80+ Silver
Bu soruyu sormak için biraz geç kalmış olabilirim. Tam olarak nasıl çalışıyor? Xiaomi kullanıyorum 3 yıldır galeri yedekleme işlemini durdurduğu için Google fotoğraflara göz attım. Şimdi Google fotoğraflarda bütün fotoğrafları yedeklersem ve galeriden silersem fotoğraflar kalıyor mu?

setxkbmap

80+
Kalıyor. ancak youtube gibi upload ederken kendi codec ine dönüştürdüğü için fotoğrafın kalitesi düşüyor. ben mega drive kullanıyorum, kendi deneyimlerime dayanarak kaliteyi en az düşüren servis olduğunu düşünüyorum

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baska görüşü olan?

Kerem gök

80+ Silver
konudan bağımsız, google drive gibi bulut sisteme foto depolayabileceğimiz uygulama var mı? tercihen daha yüksek gb li lazım

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
Bu soruyu sormak için biraz geç kalmış olabilirim. Tam olarak nasıl çalışıyor? Xiaomi kullanıyorum 3 yıldır galeri yedekleme işlemini durdurduğu için Google fotoğraflara göz attım. Şimdi Google fotoğraflarda bütün fotoğrafları yedeklersem ve galeriden silersem fotoğraflar kalıyor mu?
Ben de kaliteyi düşürdüğünden yanayım ama yedeklemesinde problem yok

omerfaruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ömer Faruk Altınova
Kalıyor. ancak youtube gibi upload ederken kendi codec ine dönüştürdüğü için fotoğrafın kalitesi düşüyor. ben mega drive kullanıyorum, kendi deneyimlerime dayanarak kaliteyi en az düşüren servis olduğunu düşünüyorum
Orijinal kalite olarak da yükleyince düşürüyor mu?

setxkbmap

80+
Orijinal kalite olarak da yükleyince düşürüyor mu?

Fotoğrafın formatlarına göre değişkenlik gösterebiliyor. RAW ile JPEG arasında, 16 ile 64 MP arasında gibi ;

ben high quailty olarak yüklüyorum, uzaktan bakınca pek fark görünmüyor. bazen gökyüzünü, gece loş ışık altındaki görselleri exposure & noise ediyor. bide yakınlaştırdığın zaman farkı görebiliyorsun net bir şekilde ancak standart bir kullanıcıysan benim gibi takıntıların yoksa tercih edebilirsin çok rahatsız etmez

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Berat fatih
onedrive

Top Bottom