google hesabım calındı kurtarırken kodu gmaile atıyor

QuaiWaT

80+
Reaksiyon skoru
100
arkadaşlar hesabım calındı hatta youtube kanalıma gta hile videosu bile atılmıs. kurtarmak istiyorum adam numarayı değişmiş epostaya kod atıyorum gmaile atıyor outlook hesabımda oysaki googlede var ama ona kod atmıyor. ona kodu nasıl atabilirim?

Doğrulama kodunun gittiği hesabı değiştirdilerse kod yollayamazsınız.

Şimdi 1 dakika.
Sizin mail hesabınız vardı onun kurtarma maili outlooktu, hesabınız çalınınca outlook'a doğrulama kodu yolluyorsunuz ama gitmiyor değil mi?
hayır, ilk hesabı outlook ile açtım sonra gmail olusturdum ve artık [email protected] ile giriliyor fakat [email protected] yazıncada giriliyor hesaba ama şifre değiştirirken doğrulama kodunu sadece gmaile atıyor. ben gmaile giremiyorum outlooka atsa ona gircem

hayır, ilk hesabı outlook ile açtım sonra gmail olusturdum ve artık [email protected] ile giriliyor fakat [email protected] yazıncada giriliyor hesaba ama şifre değiştirirken doğrulama kodunu sadece gmaile atıyor. ben gmaile giremiyorum outlooka atsa ona gircem
Peki giremediğiniz gmail hesabınızı kurtarmanın bir yolu yok mu?
Doğrulama kodu, telefon, yedek kod vs.

telefon no değiştirmiş. yedek kod nasıl bir şey
2 adımlı doğrulamanın başka bir yöntemi. 8 haneli tek kullanımlık kod veriyor bunları böyle durumlarda geri sizden istiyor.
Tabi bu kodları önceden oluşturmuş olmanız gerekiyordu.

2 adımlı doğrulamanın başka bir yöntemi. 8 haneli tek kullanımlık kod veriyor bunları böyle durumlarda geri sizden istiyor.
Tabi bu kodları önceden oluşturmuş olmanız gerekiyordu.
google şirketini arasam yardım ederlermi tek elde kalan outlook hesabı

google şirketini arasam yardım ederlermi tek elde kalan outlook hesabı
Arama değil de çalının hesabınızın devamlı açık olduğu bir cihazdan ve o hesaba sık girdiğiniz bir konumdan Google destek ekibine mail atın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,626
Üyeler
185,293
Son üye
Alpin0*
Geri