Neler Yeni

Google hesabımı geri alamıyorum

beatsquar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Deniz Gündoğan
Arkadaşlar yıllar sonra arkadaşlarım eskiden okul çıkışı oynadığımız Knight Online'ı tekrar oynama kararı aldık , fakat o dönemde kullandığım e-postaya giremiyorum (Gmail) , hesabı kurtar seçeneğine gittiğimde kurtarma e-postası olarak başka bir ulaşamadığım adresi kullanmışım. Başka bir yöntem dene dediğimde ise eski telefon numaram çıkıyor , numarayı doğrulamak için yıldızsız halini yazıyorum , sms gönderildi diyor ama eski numaram olduğu için bana ulaşmıyor , telefonum yanımda değil seçeneğine tıklıyorum ve Google bu e-postanın size ait olduğunu doğrulayamadı diyor. Ne yapmam gerek hesabımı geri almam için ? Knight Online'dada şifremi unuttuğum için oyuna giremiyorum o e-postaya gidiyor doğrulama kodları , yardım ederseniz çok sevinirim sabahtan beri uğraşıyorum geri alamadım.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Hesabı hacklemek dışında bir yöntem varsa mailini bildiğin birinin yedek mailini ve telefon numarasını bilmeden hesabını çalabiliriz o zaman

beatsquar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Deniz Gündoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabı hacklemek dışında bir yöntem varsa mailini bildiğin birinin yedek mailini ve telefon numarasını bilmeden hesabını çalabiliriz o zaman
hiçbir şekilde ulaşım sağlayamaz mıyım o zaman artık hesaba

Rooty01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes K
Hocam o hesap bir tık kim vurduya gitmiş gibi. illegal yolla ulaşmak dışında başka bir yöntem yok. Google'a mail atıp sizin olduğunu kanıtlamaya çalışabilirsiniz, kaale alırlarsa artık.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Muhtemelen sağlayamazsın. Benimde bi epostam kayboldu ve almak için baya uğraştım bir şekilde hesabı açtığın tarih sorduğun soru ve cevap en son hatırladığın şifre vb. sorular olan kısma geldim ama hesabı ne zaman açtığımı da bilmiyordum yine alamadım

beatsquar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Deniz Gündoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o hesap bir tık kim vurduya gitmiş gibi. illegal yolla ulaşmak dışında başka bir yöntem yok. Google'a mail atıp sizin olduğunu kanıtlamaya çalışabilirsiniz, kaale alırlarsa artık.
Knight hesabım doluydu bu arada içinde en ölücü olarak 10k lık item vardır. Napıcam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen sağlayamazsın. Benimde bi epostam kayboldu ve almak için baya uğraştım bir şekilde hesabı açtığın tarih sorduğun soru ve cevap en son hatırladığın şifre vb. sorular olan kısma geldim ama hesabı ne zaman açtığımı da bilmiyordum yine alamadım
NTTGame yani Knight Online'nın sitesinden hesabı birşekilde geri alabilirmiyim peki , google hesabı pek umrumda değil

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
NTTGame yani Knight Online'nın sitesinden hesabı birşekilde geri alabilirmiyim peki , google hesabı pek umrumda değil
Knight hiç oynamadım, destekleri nasıldır bilgim yok maalesef

Top Bottom