Android google hesabının şifresini unuttum

irongolem

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba arkadaşlar.Google hesabımın şifresini unuttum.Şifremi unuttuma basıyorum telefon numarasıyla doğrulama yapıyorum resimdeki yere geliyor.Ben hesabın şifresini unuttuğum halde şifresi unutulmuş hesaba doğrulama kodu olan email gönderiyor ve o kodu yazmamı istiyor.Başka yol deneye basıyorum google sizin kimliğinizi doğruluyamadı diyor.Ben bu sorunu nasıl çözerim?

Ekler

• Screenshot 2021-08-16 231741.png
    Screenshot 2021-08-16 231741.png
    33.5 KB · Hit: 33
E-posta'nın da şifresini unuttuysan ilkin onun şifresini sıfırla sonra Google'ın.

try another way dediğimde google sizi doğruluyamadı diyor.Resimdeki aşamadan önce telefon numarasıyla yapılmış zaten
Nasıl iş ya?
Normal de ikisinden birisi yetiyordu.
Sizden mail'e gelen kodu istemesi de ayrı trajikomik.

Kusura bakma çözemedim. Hiç normal değil.

@FPU/CACHE @06ankaralı

Merhaba arkadaşlar.Google hesabımın şifresini unuttum.Şifremi unuttuma basıyorum telefon numarasıyla doğrulama yapıyorum resimdeki yere geliyor.Ben hesabın şifresini unuttuğum halde şifresi unutulmuş hesaba doğrulama kodu olan email gönderiyor ve o kodu yazmamı istiyor.Başka yol deneye basıyorum google sizin kimliğinizi doğruluyamadı diyor.Ben bu sorunu nasıl çözerim?
Farklı bir cihaz ve internet ile deneyin. O şekilde çözülme ihtimali var.

Nasıl iş ya?
Normal de ikisinden birisi yetiyordu.
Sizden mail'e gelen kodu istemesi de ayrı trajikomik.

Kusura bakma çözemedim. Hiç normal değil.

@FPU/CACHE @06ankaralı
ilk kez başıma böyle şey geliyor.bende şaşkınım.şuan kullandığım cihazla bu hesaba defalarca giriş yaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı bir cihaz ve internet ile deneyin. O şekilde çözülme ihtimali var.
denedim olmadı

google destekle nasıl iletişime geçe bilirim?email atmayı denedim ama adreslerine email gönderilmiyor

ilk kez başıma böyle şey geliyor.bende şaşkınım.şuan kullandığım cihazla bu hesaba defalarca giriş yaptım.

denedim olmadı
Hocam bu olay bendede var eski bir gmailime ulaşamıyorum aynı şeyleri söylüyor bendede.Çözüm bulamadım 5-6 aydır.

denedim olmadı

google destekle nasıl iletişime geçe bilirim?email atmayı denedim ama adreslerine email gönderilmiyor
Aklıma gelen başka bir yöntem yok. Soğuk su için artık hocam. Ben de az uğraşmadım bu tarz problemlerle. (Ve çözemedim)
Kusura bakmayın.

herşeyim bunun içindeydi.böyle şeymi olur?bunun çözümü olmalı
Yapıcak bir şey yok hocam,googlenin müşteri hizmetleri falan yetkili biriyle telefonda görüşebilirseniz çözülür.

google a mail atın belki çözülür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,806
Üyeler
189,328
Son üye
yoklama
Geri