Reiz açmadım hesaba giriş yapamıyorum o yüzden kurtarma epostası giremiyorumgmailini baska telefon yada bilgisayarda actin mi. baska telefon,bilgisayar yada tablette açtıysan giriş yap ayarlar kismina gir ordan 2 asamali dogruma kapat kurtarma epostasi gir
birisi daha bu sorunu yaşamıştı çözmüştü sorunu o gorurse yazar.Reiz açmadım hesaba giriş yapamıyorum o yüzden kurtarma epostası giremiyorum
Reiz samsung telefon buldum aliance sheild indirdim sonra ne yapacağımbirisi daha bu sorunu yaşamıştı çözmüştü sorunu o gorurse yazar.
----------------
en son ihtimal aliance shild x yontemini uygularsin.bu yontem biraz uzun. yani baska bir samsung telefon bulucan play storeden o telefona aliance shild x indiriceksin ayarlarsan samsung account hesabi açıp yedekliceksin.(samsung telefon bulamazsan samsung kendi sitesinde 30dk bedava sanal telefon veriyor) kendi telefonunu bilgisayar baslicaksin samsung frptool programini indirim tusa basacaksin telefonda chrome açılacak ordan site vardi unuttum ona gireceksin tiklayinca ayar acilacak orda samsung hesabina giris yapip alience shield x yukliyeceksin ayarlari yapicaksin yani usb hata ayiklama açacaksın bilgisayarda samfirm isimli programda bir tik tamam.
googlede samsung aliance shild x yazarsan cikar
telefonun ayarlar kismina gir orda samsung hesap olustur. hesap actiktan sonra ayarlar menusunde samsung yedekleme gibi bir menu olacak orda yedekle samsung hesabina.Reiz samsung telefon buldum aliance sheild indirdim sonra ne yapacağım
tamam reiz yaptım teşekkürlertelefonun ayarlar kismina gir orda samsung hesap olustur. hesap actiktan sonra ayarlar menusunde samsung yedekleme gibi bir menu olacak orda yedekle samsung hesabina.
-------_--------
senin telden giris yapıp o yedegi alman lazim.
youtubede videolar var 30dk da yaparsın