Neler Yeni

Google Kurtarma mesajı gelmiyor

ozanali26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ozan ali öner
Google hesabımın şifresini değiştirdim şifremi girdiğim zaman karşıma bu çıkıyor ve telefonuma mesaj gelmiyor ne yapabilirim
Screenshot_20220423-105032_Google Play services.jpg

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
gmailini baska telefon yada bilgisayarda actin mi. baska telefon,bilgisayar yada tablette açtıysan giriş yap ayarlar kismina gir ordan 2 asamali dogruma kapat kurtarma epostasi gir
baska yontem dene sim kartını baska telefona takıp dene.
birisi daha bu sorunu yasamisti sanırım fazla yanlis girmisti sifreyi tekrar girince olmustu galiba

ozanali26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ozan ali öner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gmailini baska telefon yada bilgisayarda actin mi. baska telefon,bilgisayar yada tablette açtıysan giriş yap ayarlar kismina gir ordan 2 asamali dogruma kapat kurtarma epostasi gir
Reiz açmadım hesaba giriş yapamıyorum o yüzden kurtarma epostası giremiyorum

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Reiz açmadım hesaba giriş yapamıyorum o yüzden kurtarma epostası giremiyorum
birisi daha bu sorunu yaşamıştı çözmüştü sorunu o gorurse yazar.
----------------
en son ihtimal aliance shild x yontemini uygularsin.bu yöntem biraz uzun. başka bir samsung telefon bulucan play storeden o telefona aliance shild x indiriceksin telefonun ayarlar bölümünden samsung account hesabi açıp aciance shild x yedekliceksin.(samsung telefon bulamazsan samsung kendi sitesinde 30dk bedava sanal telefon veriyor)
kendi telefonunu bilgisayar bağlıyacaksın samsung frptool programini indirip tuşa basacaksin, telefonda chrome açılacak ordan site vardi unuttum ona gireceksin tiklayinca ayar açılacak orda samsung hesabina giriş yapıp alience shield x yukliyeceksin ayarlari yapicaksin yani usb hata ayiklama açacaksın bilgisayarda samfirm isimli programda bir tik tamam.
googlede samsung aliance shild x yazarsan cikar

Son düzenleme:

ozanali26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ozan ali öner
birisi daha bu sorunu yaşamıştı çözmüştü sorunu o gorurse yazar.
----------------
en son ihtimal aliance shild x yontemini uygularsin.bu yontem biraz uzun. yani baska bir samsung telefon bulucan play storeden o telefona aliance shild x indiriceksin ayarlarsan samsung account hesabi açıp yedekliceksin.(samsung telefon bulamazsan samsung kendi sitesinde 30dk bedava sanal telefon veriyor) kendi telefonunu bilgisayar baslicaksin samsung frptool programini indirim tusa basacaksin telefonda chrome açılacak ordan site vardi unuttum ona gireceksin tiklayinca ayar acilacak orda samsung hesabina giris yapip alience shield x yukliyeceksin ayarlari yapicaksin yani usb hata ayiklama açacaksın bilgisayarda samfirm isimli programda bir tik tamam.
googlede samsung aliance shild x yazarsan cikar
Reiz samsung telefon buldum aliance sheild indirdim sonra ne yapacağım

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Reiz samsung telefon buldum aliance sheild indirdim sonra ne yapacağım
telefonun ayarlar kismina gir orda samsung hesap olustur. hesap actiktan sonra ayarlar menusunde samsung yedekleme gibi bir menu olacak orda yedekle samsung hesabina.
-------_--------
senin telden giris yapıp o yedegi alman lazim.
youtubede videolar var 30dk da yaparsın

ozanali26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ozan ali öner
telefonun ayarlar kismina gir orda samsung hesap olustur. hesap actiktan sonra ayarlar menusunde samsung yedekleme gibi bir menu olacak orda yedekle samsung hesabina.
-------_--------
senin telden giris yapıp o yedegi alman lazim.
youtubede videolar var 30dk da yaparsın
tamam reiz yaptım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,179
Üyeler
165,939
Son üye
FrqheR
Top Bottom