Geleceğini senden duydum hocam. Sağolasın para biriktirmeye başlayalım.Geliceği onaylanmış ancak ne zman gelecek bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi ona göre telefon alıcam
Tensor ne zamandan beri gerçek Android oluyormuş?Gelecek miymiş? Umarım gelir ne zaman gelirse gelsin. Gerçek android görelim az
Çoğu Android Tabanlı OS'a göre, çok daha gerçekçi hissettiriyor. Muhtemelen o yüzden öyle dedi.Tensor ne zamandan beri gerçek Android oluyormuş?
Aynısı Nothing'de de var. Pixel beklemeye gerek yok o zaman.Çoğu Android Tabanlı OS'a göre, çok daha gerçekçi hissettiriyor. Muhtemelen o yüzden öyle dedi.
Nothing'in teması çok iç karartıyor. Eğer ayarlarında bunu kişiselleştirme varsa, tabii ki de beklemeye gerek yok o zaman.Aynısı Nothing'de de var. Pixel beklemeye gerek yok o zaman.
Tabi var. Sadece siyah tema olabilir mi sence?Nothing'in teması çok iç karartıyor. Eğer ayarlarında bunu kişiselleştirme varsa, tabii ki de beklemeye gerek yok o zaman.
Light tema varNothing'in teması çok iç karartıyor. Eğer ayarlarında bunu kişiselleştirme varsa, tabii ki de beklemeye gerek yok o zaman.
Elbette ki olamaz, aslında "Gerçek Android" dememizin sebebi diğer Android tabanlı OS'lar gibi değil. Fontlar, uygulama simgeleri, bazı özellikler falan alışılmışın dışında. Mesela Samsung'un kullandığı Android'de olmayan özellikler Google Phone'da olunca, "Gerçek Android" deniyor.Tabi var. Sadece siyah tema olabilir mi sence?
Saf android içermesinden dolayı demiştim.Tensor ne zamandan beri gerçek Android oluyormuş?