Görev Çubuğumda ki simgelere tıklanmıyor

Pardoing

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar görev çubuğumdaki ses, pil, wifi gibi simgelere tıklanmıyor başlat açılmıyor bir videoyu tam ekran yapınca görev çubuğu gitmiyor Youtube daki bütün videolara baktım windows un sitesinede baktım ne yaptıysam olmadı cmd ve powershell üzerindende denedim olmadı yardımıcı olursanız sevinirim

Merhabalar görev çubuğumdaki ses, pil, wifi gibi simgelere tıklanmıyor başlat açılmıyor bir videoyu tam ekran yapınca görev çubuğu gitmiyor Youtube daki bütün videolara baktım windows un sitesinede baktım ne yaptıysam olmadı cmd ve powershell üzerindende denedim olmadı yardımıcı olursanız sevinirim
Bu adımları uygular mısın?

sorun çözüldü mü bendede buna benzer bi sorun var ama çözemiyorum güncellemeden sonra oldu çözüldüyse nasıl çözüldü anlatırmısın

Bendede sık sık oluyor.
Masaüstüne gel yenile yap eğer olmazsa alt tab falan yap geçiyor hemen.

Geri