Ss atarmısın ?Görev yöneticisinde ayrıntılarda bazı programlarda system yazıyor kullanıcı adı HACKLENDİMMİ yardım edin
Hocam deneme sürümü kullanıyordum sürüm bitti şimdi free trial olarak yapıyorumSs atarmısın ?
Malwarebytes ile tarama yapınız
Dosya konumuna gel exe dosyasina ozellikler de dijital imzalar kisminda microsoft yazmiyorsa ratGörev yöneticisinde ayrıntılarda bazı programlarda system yazıyor kullanıcı adı HACKLENDİMMİ yardım edin
Hocam PC geçiyorum çoğu system yazıyor lütfen yardım edinMesela?? Resim atar mısın??
Çoğu exe özellikle çoğunda svcli şeyler varDosya konumuna gel exe dosyasina ozellikler de dijital imzalar kisminda microsoft yazmiyorsa rat
SS at!!!!!!!!Hocam PC geçiyorum çoğu system yazıyor lütfen yardım edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu exe özellikle çoğunda svcli şeyler var
Atıyorum hocamSS at!!!!!!!!
O dosyalarin konumuna gel ozellikler de dijital imzalar kismini ss atHocam PC geçiyorum çoğu system yazıyor lütfen yardım edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu exe özellikle çoğunda svcli şeyler var
HAYIR HACKLENMEDİN KARDEŞİM HACKLENMEDİN SYSTEM YAZMASI NORMAL YAV ANLATTIM SANA NORMAL NORMAL HACKLENMEDİN ABİ SYSTEMİN KOBNTROL ETTİĞİ BAZI ŞEYLER VAR GÖREV YÖNETİCİNDE EKRAN KARTI VE İŞLEMCİNİN KONTROL ETTİĞİ NE BU KORKU YAGörev yöneticisinde ayrıntılarda bazı programlarda system yazıyor kullanıcı adı HACKLENDİMMİ yardım edin