Neler Yeni

Görev Yöneticisindeki Açık Kalma Süresi

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
bilgisdayarım da sık sık yasanan bir durum bu(2-4 gun de bır) gecenler de bı görev yonetıcısıne gıreyım dedım PC nın 2 gundur acık oldugunu gördum ama benım PC 2 gunudr acık degıldı yatarken kapatıyorum ındırme fln da yapmıyorum asıda sıze fotografı koyuyorum yardımcı olursanınz sevınırım normalde her actıgım da 0 dan baslaması gerekırken kalan zamandan baslıyor.

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Bende de öyle oluyor dert etme bir sorun olmaz

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
bilgisdayarım da sık sık yasanan bir durum bu(2-4 gun de bır) gecenler de bı görev yonetıcısıne gıreyım dedım PC nın 2 gundur acık oldugunu gördum ama benım PC 2 gunudr acık degıldı yatarken kapatıyorum ındırme fln da yapmıyorum asıda sıze fotografı koyuyorum yardımcı olursanınz sevınırım normalde her actıgım da 0 dan baslaması gerekırken kalan zamandan baslıyor.
Bu bir sorun arz etmiyorsa önemli değil. Görev Yöneticisi bazen stabil çalışmasının dışına çıkabiliyor bunun örnekleri olmuştu daha önce forumda.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Konu başlığını daha açıklayıcı yapar mısınız ayrıca ne demek istediğinizi anlamadım

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Bendede öyle, bir sorun yok.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,669
İsim
Sarp Yılmaz
Bende de bugün gördüm bu sorunu bende yazacaktım foruma fakat bu bir sorun değil bende şuanda 1 gün 8 saat diyor mesela fakat bilgisayar 12 saattir açık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bir sorun arz etmiyorsa önemli değil. Görev Yöneticisi bazen stabil çalışmasının dışına çıkabiliyor bunun örnekleri olmuştu daha önce forumda.
pc kendı kendıne res atıyor 2 3 gun de bir

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Görev yöneticisi yine formunda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu başlığını daha açıklayıcı yapar mısınız ayrıca ne demek istediğinizi anlamadım
bilgisayarı acıp internette dolasıyorum ve oyun oyunuyorum bir anda pc kendi kendıne res atıyor sorun bu
1 de dıger sorun gorev yonetıcısıne geldigım zaman 2 gundur acık oldugunu goruyorum bu gunden gune farklılık gosteriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,604
Üyeler
167,526
Son üye
can250
Top Bottom