Neler Yeni

Görsel sanatlar dersinden dolayı belge alamıyorum.

No34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MustafaDemir31
Ortalamam şuan 88.7 her dersim çok iyi sınavları 100 alarak bitirdim çok şükür ama canlı derslere çok girmediğim için sözlüler 65 70 geldi din matematik derslerinden ama görsel dersine hiç girmedim ve hocanın ödevlerini yapmadım hoca sözlümü 30 40 60 verdi ben şimdi ne yapıcam hocaya hocam ben resim yapsam getirsem ona göre sınav yaparmısınız dedim kabul etti eğer 2 hafta içersinde sana verdiğim konular ile ilgili 6 resim yaparsan sınav 100 olarak girerim dedi ( hayatım boyunca hiç bir zaman resim çizemedim ) ben her sınavdan 100 almama rağmen resim dersinden 43 ortalama aldığım için belge alamam mı yoksa alırmıyım ?

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
Ben müzik dersinde tek bir ödev yapmadım diye boş geçmiştim o yıl. Belge alamazsın.

• Üzgün
Reaksiyonlar: No34

Üstad

80+
Ortalamam şuan 88.7 her dersim çok iyi sınavları 100 alarak bitirdim çok şükür ama canlı derslere çok girmediğim için sözlüler 65 70 geldi din matematik derslerinden ama görsel dersine hiç girmedim ve hocanın ödevlerini yapmadım hoca sözlümü 30 40 60 verdi ben şimdi ne yapıcam hocaya hocam ben resim yapsam getirsem ona göre sınav yaparmısınız dedim kabul etti eğer 2 hafta içersinde sana verdiğim konular ile ilgili 6 resim yaparsan sınav 100 olarak girerim dedi ( hayatım boyunca hiç bir zaman resim çizemedim ) ben her sınavdan 100 almama rağmen resim dersinden 43 ortalama aldığım için belge alamam mı yoksa alırmıyım ?
Yap iki tane resim sanki senden [Van Gogh (Yıldızlı Gece)] performansı istiyor.

• Beğen

No34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MustafaDemir31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siri cevaplıyor;
Ben müzik dersinde tek bir ödev yapmadım diye boş geçmiştim o yıl. Belge alamazsın.
Ya sen git o kadar ders çalış sınavlar için bir yandan canlı derslere gir bir yandan lgs için soru çöz ortalaman 88.7 olsun sonra saçma bir ders yüzünden belge alma bu nasıl sistem ya ben istemiyorum resim dersi görmeyi yeteneğim yok benim neden görüyorum şu dersi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Van Gogh (Yıldızlı Gece)
Resim çizmeyi bilmiyorum hayatımda hiç güzel bir resim çizemedim çöp adam dışında.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya sen git o kadar ders çalış sınavlar için bir yandan canlı derslere gir bir yandan lgs için soru çöz ortalaman 88.7 olsun sonra saçma bir ders yüzünden belge alma bu nasıl sistem ya ben istemiyorum resim dersi görmeyi yeteneğim yok benim neden görüyorum şu dersi.
Siri cevaplıyor;
Evet eğitim sistemimiz kötü fakat idare etmek zorundayız. Keşke Almanya gibi herkes istediği 2-3 dersi seçip sadece onlardan sorumlu olsak.

• Beğen

Üstad

80+

Resim çizmeyi bilmiyorum hayatımda hiç güzel bir resim çizemedim çöp adam dışında.
Hocan olsaydım 0'ı basmıştım. Ne büyük sorun sanki 2 tane resim cızıktırmak?

Siri cevaplıyor;
Evet eğitim sistemimiz kötü fakat idare etmek zorundayız. Keşke Almanya gibi herkes istediği 2-3 dersi seçip sadece onlardan sorumlu olsak.
2-3 ders mi 🤣 🤣 ? Hiç Almanya'ya gittin mi?

No34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
MustafaDemir31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

2 değil 6 tane resim sadece ödev değil her hafta 2 kez cumartesi pazar 3 saat canlı dersi var ben bu canlı derslere girsem soru çözemem ?

Üstad

80+
2 değil 6 tane resim sadece ödev değil her hafta 2 kez cumartesi pazar 3 saat canlı dersi var ben bu canlı derslere girsem soru çözemem ?
Tamam o zaman adres yolla biz çizip yollayalım, olur mu?

Üstad

80+

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Siri cevaplıyor;
Biraz abartmış olabilirim (belki fazla). Ama yine de eğitim sistemimizin kötü olduğunu anlayabiliyoruz maalesef. Mesela mikrofonum cızırtılı diye konuşamıyorum ve bunun yüzünden not kaybediyorum. Öğrencilerin derste olduklarını anlamaları içinmiş. Başka insanların bahaneleri benim ortalamamı düşürüyor maalesef.
sana ben çiz mi dedim ?
Bence fazla zaman kaybetme en azından birkaç resim yapıp belge alırsın.

Üstad

80+
  • Kızgın
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,217
Üyeler
169,089
Son üye