Neler Yeni

Görüntü alamıyorum(VGA,BOOT ledleri yanıyor)

BluePixel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Suat Çukur
arkadaşıma bios indirmek için benim işlemcim gerekti bende hem temizlik yaparım diye kasayı açtım geri taktığında görüntü alamadım anakart ledlerinden VGA ve BOOT ledleri aralıksız kırmızı yanıyor monitöre sinyal gelmiyor bios pilini çıkardım 10 dakika sonra geri taktım ramleri ekran kartını çıkar tak yaptım soketlerde toz var mı diye kontrol ettim ama hala çözemedim 4 senedir sorunsuz kullanıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
arkadaşıma bios indirmek için benim işlemcim gerekti bende hem temizlik yaparım diye kasayı açtım geri taktığında görüntü alamadım anakart ledlerinden VGA ve BOOT ledleri aralıksız kırmızı yanıyor monitöre sinyal gelmiyor bios pilini çıkardım 10 dakika sonra geri taktım ramleri ekran kartını çıkar tak yaptım soketlerde toz var mı diye kontrol ettim ama hala çözemedim 4 senedir sorunsuz kullanıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Ekran kartı girişini power kablosunu kontrol et

BluePixel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Suat Çukur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı girişini power kablosunu kontrol et
Ettim hocam,sistemi kasadan çıkarıp açıkta tekrar tekrar kurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumlarda dolandım biraz herkes farklı bir şekilde çözmüş.kimisi bios pilini sökerek,kimisi ram sayısını düşürüp slot değiştirerek

Top Bottom