Neler Yeni

Göz bozulması ne gibi semptomlarla başlar?

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Benim gözümde görme olarak herhangi bir problem yok ama gözlerim yanmaya,kızarmaya ve sulanmaya başladı.
12. sınıf olarak her gün 12 saat okul tahtasına eve gelince de pc,telefona bakmaktan olduğunu düşünüyorum.

Gözlerimin bozulmaya başlamasından korktum. Kuzenim doktora gittiğinde dinlendirici gözlük vermiş, astigmatı varmış ve gözlüğün işe yaradığını söyledi.
Benim şuanda göz doktoruna vs. gitmeye hiç zamanım yok 6 gün 12 saat okuldayım.

Gözü bozulmaya başlayan arkadaşlar nasıl başladı bu problem, yani sizce gitmeli miyim bi doktora vs.??
Normal bir şeyse hiç kimseyi meşgul etmek istemiyorum : )

Atyxah

80+ Silver
gözünüzü kapatın bir eğer yanıyorsa damla kullanmanız gerek göz kuruluğunuz vardır

yine de bir göz doktoruna görünün rapor alırsınız özürlü yazılır

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Benim gözümde görme olarak herhangi bir problem yok ama gözlerim yanmaya,kızarmaya ve sulanmaya başladı.
12. sınıf olarak her gün 12 saat okul tahtasına eve gelince de pc,telefona bakmaktan olduğunu düşünüyorum.

Gözlerimin bozulmaya başlamasından korktum. Kuzenim doktora gittiğinde dinlendirici gözlük vermiş, astigmatı varmış ve gözlüğün işe yaradığını söyledi.
Benim şuanda göz doktoruna vs. gitmeye hiç zamanım yok 6 gün 12 saat okuldayım.

Gözü bozulmaya başlayan arkadaşlar nasıl başladı bu problem, yani sizce gitmeli miyim bi doktora vs.??
Normal bir şeyse hiç kimseyi meşgul etmek istemiyorum : )
göz kuruluğun olabilir

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Valla gözlerim 9 10 numarayken hiç yanma sulanma vb felan olmuyordu. Şuan lazer olmuş halimle 0.5 numarayım ve ara ara yanma sulanma yapıyor. Doktora gitmeden bir şey öğrenemezsin

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tedavisi damla kullanmak mı

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Tedavisi damla kullanmak mı
Sana tavsiye dostum, direkt doktora git - o sana doğru damlayı tavsiye edecektir. Şuan şunu al desem belki kuruluk için olan damla olacak veya başkasını al desem başka bir şey için olan olacak. Git bi muayeneye, belki göz tansiyonun vardır o da zamanla düzelen bir şey...

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Tamam bakalım gitmek istemiyodum ama hafta sonuna kadar devam ederse giderim artık

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Aga kafayı yicem milletin menüsküsü yırtılıyor buraya yazıyor, midesi bulanıyor buraya yazıyor. Dostum gidiyorsun doktora danışıyorsun. Bu kadar basit. Bu forumda size yardım edecek kadar donanımlı insan yok. Burda vaktinizi harcamayın.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Aga kafayı yicem milletin menüsküsü yırtılıyor buraya yazıyor, midesi bulanıyor buraya yazıyor. Dostum gidiyorsun doktora danışıyorsun. Bu kadar basit. Bu forumda size yardım edecek kadar donanımlı insan yok. Burda vaktinizi harcamayın.
aaa harbi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,813
Üyeler
166,273
Son üye
shode
Top Bottom