Atıyor derken? Ve bence doktora görünsen iyi olur.Sol göz kapağım bildiğin atıyor ve aşırı rahatsız ediyor napmam lazım
www.acibadem.com.tr
Bu rahatsızlığın cevabını burda araman saçma olur bir göz doktoruna görün bana kalırsa.Sol göz kapağım bildiğin atıyor ve aşırı rahatsız ediyor napmam lazım
Bana da oluyordu evet tam dediğin şey oluyordu hem de, pıt pıt kendiliğinden sanki. Aslında onun sebebinin farklı olduğunu öğrenmiştim ama benim ki kendiliğinden kısa sürede geçmişti sen en kısa sürede geçmediği takdirde doktora git derim.Sol göz kapağım bildiğin atıyor ve aşırı rahatsız ediyor napmam lazım
Bende üst kapak bildiğin hareket ediyorBöyle damar gibi oluyordu ya bir şey kaçmış oluyordu veya kaşıyınca geçiyordu bende
Atmaktan kastettiğin istemsizce gözünün hızlı hızlı açılıp kapanması veya yarım kapanıp açılması ise bana da olmuştu ama 1-2 saate geçmişti. Siz doktora görünmeye çalışın.Sol göz kapağım bildiğin atıyor ve aşırı rahatsız ediyor napmam lazım
Aynısı bana oluyorBana da oluyordu evet tam dediğin şey oluyordu hem de, pıt pıt kendiliğinden sanki. Aslında onun sebebinin farklı olduğunu öğrenmiştim ama benim ki kendiliğinden kısa sürede geçmişti sen en kısa sürede geçmediği takdirde doktora git derim.