Tremolo
80+ Bronze
Dahası
anlatayım adamlar i7 ilk nesil 2010 piyasaya sunulmuş piyasada olmayan ikinci el işlemcileri alıp içineden gt730 gibi saçma sapan ekran kartlarını koyarak kasayıda ışıklı yaparak oyun bilgisayarı adı altında milleti dolandıran iki firmaHiç bisey anlamadim turbox ne olay ne
Millete bunu alip bide sorun yok diyo doğru muduranlatayım adamlar i7 ilk nesil 2010 piyasaya sunulmuş piyasada olmayan ikinci el işlemcileri alıp içineden gt730 gibi saçma sapan ekran kartlarını koyarak kasayıda ışıklı yaparak oyun bilgisayarı adı altında milleti dolandıran iki firma
yazık kafalarınaevet genellikle çocuklar alıp bu sistemin dünyadaki en iyi bilgisayar olduğunu falan diyorlar vesundukları sistem rezalet ötesi olup pahalıya satıyorlar
Arkadaşa belki utanır diye bunu yazdım ama yüzsüz gibi beğendi yorumumu cidden yazık severek takip de ediyordum cidden düştü gözümden.anlamışsınızdır diye umuyorum ve bundan ben sorumlu değilim siz isteyerek izliyorsunuz
daha konuşamıyorlar ASKJKDKASKNDAKDAJanlamışsınızdır diye umuyorum ve bundan ben sorumlu değilim siz isteyerek izliyorsunuz
çocuk annesinin karnında TURPOX istiyormuş
dahada buldukça atacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
MONÄ°TÃR DAHÄ°L 7340 TL SÄ°STEM Ä°NCELEMESÄ° | PUBG MOBILE Testi !! Ä°zoly Olimpos Ryzen 5
Merhaba arkadaÅlar bu videoda 7340 TL Bütçe ile Fiyat Performans Monitör Dahil Oyun Bilgisayarı tanıtacaÄım. Bu sistemde PUBG MOBILE emülatör testi yapacaÄım...www.youtube.comMesaj otomatik birleştirildi:
bu insanları anlayan varmı acaba gerçekten cahil insanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Sadeceogrenmekistiyorum
Sıkıntıları neler?Bu turbox u öven ve alanların bunu bilerek yaptığını düşünüyorum.