Neler Yeni

Gözlüğünüzü ne kadar'a aldınız?

Günde yaklaşık 10 saat bilgisayar başındayım bu yüzden önce muayene olup sonra ''dinlendirici'' gözlük almayı düşünüyorum. Daha önce alanlar varsa toplam maliyeti ne kadar olduğunu yazarlarsa sevinirim.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Benimki dinlendirici değil numaralı gözlük 350'ye almıştım 6 ay önce falan.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
Ben numaralı kullanıyorum. Çerçeve hakkım olmadığı için 350 liraya aldım. Dinlendirici gözlük yerine gözünüzü kendiniz dinlendirin. Bozulduğu zaman emin ol çok pişmanlık duyacaksınız. Göz en değerli uzuvlarımızdan biri. Göz bir kere bozulunca değerini anlıyorsunuz. Gözlük eziyettir. Dinlendirici ile bilgisayar kullanmak yerine bilgisayarı biraz daha az kullanmanı tavsiye ediyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben numaralı kullanıyorum. Çerçeve hakkım olmadığı için 350 liraya aldım. Dinlendirici gözlük yerine gözünüzü kendiniz dinlendirin. Bozulduğu zaman emin ol çok pişmanlık duyacaksınız. Göz en değerli uzuvlarımızdan biri. Göz bir kere bozulunca değerini anlıyorsunuz. Gözlük eziyettir. Dinlendirici ile bilgisayar kullanmak yerine bilgisayarı biraz daha az kullanmanı tavsiye ediyorum.
Şu an bilgisayar üzerinden üniversite sınavına hazırlandığımdan dolayı maalesef bilgisayar başından ayrılamıyorum. bari gözlük alayım da zararı minimuma getireyim dedim.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
Şu an bilgisayar üzerinden üniversite sınavına hazırlandığımdan dolayı maalesef bilgisayar başından ayrılamıyorum. bari gözlük alayım da zararı minimuma getireyim dedim.
Bu konuda göz doktoruna görün. Sana gereken tavsiyeleri verecektir. Dinlendirici gözlük gerekiyorsa da bu konuda da merak ettiklerini doktora sorabilirsin.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Günde yaklaşık 10 saat bilgisayar başındayım bu yüzden önce muayene olup sonra ''dinlendirici'' gözlük almayı düşünüyorum. Daha önce alanlar varsa toplam maliyeti ne kadar olduğunu yazarlarsa sevinirim.
Numaralı gözlük aldim 250 TL idi 10 ay önce falan

rookie27

80+ Gold
Numaralı gözlük alalı 8/9 ay falan oldu.
Orta kalite cam için 100 çerçeve için 50 vermiştik sanırım şu an daha çok artmıştır sen yüksek kaliteli ve iyi bir çerçeve istiyorsan 400/500 gözden çıkar

DeadricSX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Numan Baştürk
Özel güneş ışığı ve günümüz cihazlarından yayılan mavi ışık engelleyen numaralı gözlüğüm var. Aynı şekilde günde 8-10 saat arası pcde geçiyor vaktim. Bu tarz bir gözlük bakmanı öneririm, çok rahatlar. Çerçeveye takılma sadece pc başında kullanıcaksan, ucuz bir şey seçmeye çalış. Ek olarak her 30 dakikada bir göz egzersizi yaparsan daha faydalı olur göz kasların için.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Numaralı ve mavi ışık etkisini azaltan camlı gözlüğü 1.5 yıl falan önce 350 TL civarına almıştık yanlış hatırlamıyorsam

Bura.K

80+ Silver
Ben ışık engelleyici gibi teknolojiler ile yaptırdım. Dinlendirici diyebilirim. 500 TL civarı tuttu.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,909
İsim
Metehan Akyalı
3,5 - 4 yaşımdan beri bilgisayarla iç içeyim, oyun oynarım, proje çizerim vs.. Lise dönemlerim tam bir felaketti, 2 yıl boyunca gece gündüz bilgisayar başındaydım. Bu arada gözlerim de yeşil renk, renkli gözler daha hassas biliyorsunuz ki. Şuan da 29'a doğru tırmanıyorum az kaldı.

Bunlara rağmen hayatımda hiç gözlük takmadım, ihtiyacım da olmadı, gözlerim de bozulmadı Allah'a şükür. Bünyeden bünyeye bu iş değişir büyük ihtimalle. O yüzden bence önce göz doktoruna görünmenizde fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom