Neler Yeni

Gözümdeki Sorun İçin Yardım

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Arkadaşlar şimdi bu sorun için randevu talep ettim bayadır randevu alıyorum bulamadım halen arıyorum hazır arayış içerisindeyken aranızda bilgili olan yada böyle bir sorun yaşamış olan var mı merak ediyorum.

Şimdi arkadaşlar benim gözümde bir sorun var, şaşılık var daha doğrusu böyle hep olmuyor ama biraz komik gelebilir böyle ilgimi çekmeyen ve canımı sıkan sıkıcı konular olunca karşımdaki insanı pek umursamıyınca sol gözüm hafiften kayıyor sol tarafa şaşı oluyor fakat ciddi bir konu olunca dinleyince yada sıkıcı bir şey olmayınca şaşı olmuyorum bu kendim gecelere kadar bilgisayar oynayan birisiyim spor falanda yapıyorum ama gece vakti daha rahat geldiği için gece takılıyor öğlen 12 gibi kalkıyorum sporumu yapıyorum ve arada gözümde seğirme ve batma hisside oluyor, biliyorum doktor daha iyi bilir ama şu an randevu bulamadım bulmaya çalışıyorum bulana kadarda bilgi edinmeye çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Reis yardımcı olabilir mi bilemem ama seninle şöyle bi anımı paylaşayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim;
sol gözüm 7.5 hipermetrop ve 2.5 astigmat
sağ gözüm 6.75 hipermetrop ve 2.75 astigmat idi
Ve aynı zamanda gözlük takmadığım zamanlar sol gözüm daha dış kayıktı. Yani gözlük olmadan ben de şaşı idim. Daha sonra ameliyat olmak istedim çünkü gözlük camlarım kavanoz gibiydi ve kendimi beğenmiyordum. Randevu felan aldım derken "i-Lasik" lazer ile ameliyat oldum 2021 Eylülde. Şuan göz numaram max 0.5 ve şaşılık kayboldu. Yani sanırım bu şaşılık için ya bir gözlük kullanabilirsin ya da lazer olabilirsin yaşın yetiyor ise 'ben 23 yaşımda oldum, genelde 22 üzerine önerirler göz numaran sabitlensin diye'....
Yani rahatsız edici bir durum biliyorum ama zamanında ben de araştırmıstım ve bi yol bulamamıştım...
Umarım bi tık bilgi gibi olmuştur knk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,702
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom