Neler Yeni

GP Ursa yerine Rush Poıson mouse almak mantıklı mı?

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz estetiğe önem veren birisiyim yeni bilgisayar alıyorum ve tabiri caizse bakılınca pavyon gibi gözükse fena olmaz :D
Başka bir önerin var mıdır yoksa gerçekten bu önerdiğini almak çok mu mantıklı neden?

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
biraz estetiğe önem veren birisiyim yeni bilgisayar alıyorum ve tabiri caizse bakılınca pavyon gibi gözükse fena olmaz :D
Başka bir önerin var mıdır yoksa gerçekten bu önerdiğini almak çok mu mantıklı neden?
Sensörü daha iyi ursa kullanan bir arkadaşım var sorun varsa ona sorabilirim ursa hakkında

Furkii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Furkan Başar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sensörü daha iyi ursa kullanan bir arkadaşım var sorun varsa ona sorabilirim ursa hakkında
Daha önceden ursa kullandım ve çok güzeldi hissiyatı fakat kendimin değildi bende hazır pc toplarken o beğendipğim mausu alıyım dedim bunu gördüm

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende seninle aynı düşüncedeyim. G102 çok basık duruyor. Bende ursa almayı planlıyorum. Lakin sensör olarak 102 daha iyi(o kadar devasa bir fark yok).

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
ursa kuzenimde var tasarım ele oturma anlamında çok iyi fakat kendim 350tllik bir mouse kullanıyorum ve csgo gibi lol gibi her clickin önemli olduğu oyunları oynuyorsan mouse alırken asla bütçeden kısmamak gerektiğini düşünüyorum. bunun için bütçeyi 250 250 bölerek alışverişinizi yapmanızı öneririm. alacaksanız da fps olarak ursa iyi g102 kablo koruması vs yoktu sanırım ve pek şık değil bence de

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Rival 300S tavsiye ederim. Kendim de kullanıyorum, gayet memnunum.

Top Bottom