Brojehusiza
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Merhaba ASUS ROG STRIX 2080 OC ekran kartım var GPU Tweak II üzerinden OC Mode almamın performansa bir etkisi olur mu?
Usta bende rog 1660 ti oc var, gpu tweak 2 den oc moda alıyorum mhz yükseliyor, pc yi kapatıp açınca yeniden oc suz moda geliyor ne yapmalıyımOlur tabii ki. Ama OC bilgin yoksa yapmana çokta gerek yok, ekran kartın zaten çok üst seviye.
Yazılımsal olduğu için normal, ekran kartının BIOS'una yazılmıyor değerler.Usta bende rog 1660 ti oc var, gpu tweak 2 den oc moda alıyorum mhz yükseliyor, PC yi kapatıp açınca yeniden oc suz moda geliyor ne yapmalıyım
OC bilgim yok fakat direk hazır profil koymuşlar ona tıklıyorum. Çok teşekkür ederim.Olur tabii ki. Ama OC bilgin yoksa yapmana çokta gerek yok, ekran kartın zaten çok üst seviye.
+ olarak bunu her açtığımda OC moda almamın bi zararı var mı ?Yazılımsal olduğu için normal, ekran kartının BIOS'una yazılmıyor değerler.
Bir şey olmaz, 1-2 derece daha sıcak çalışır sadece...OC bilgim yok fakat direk hazır profil koymuşlar ona tıklıyorum. Çok teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+ olarak bunu her açtığımda OC moda almamın bi zararı var mı ?
Teşekkür ederim yardımlarınız içinBir şey olmaz, 1-2 derece daha sıcak çalışır sadece...