Ne bilim sen SüleymanÇakır a olumsuz bir şey söylemiştin. O yüzden arada kaldım.wacom one by small al geç geçende konuşmuştuk
mousedan pek farkı yok kalem tutmayı bilen herkes 1 2 günde alışır. Mouse kullanmaktan farkı, mouse da imleci sürükleyerek hareket ettirirsin, grafik tablette o küçük kısım monitörü temsil eder kalemi nereye koyarsın imleç oraya tp atmış gibi olurNe bilim sen SüleymanÇakır a olumsuz bir şey söylemiştin. O yüzden arada kaldım.
Bir de grafik tablet kullanmak nasıl öğrenilir?
zaten kalemi bastırmadanarada 1-3 mm uzaktan tutarak imleç nereye geliyor diye gösterior sanamousedan pek farkı yok kalem tutmayı bilen herkes 1 2 günde alışır. Mouse kullanmaktan farkı, mouse da imleci sürükleyerek hareket ettirirsin, grafik tablette o küçük kısım monitörü temsil eder kalemi nereye koyarsın imleç oraya tp atmış gibi olur
kim demiş abime sıkayım kafasına atayım denize yaparım dime @SüleymanÇakır. abi?Ne bilim sen SüleymanÇakır a olumsuz bir şey söylemiştin. O yüzden arada kaldım.
Bir de grafik tablet kullanmak nasıl öğrenilir?
Yaparsın tabikim demiş abime sıkayım kafasına atayım denize yaparım dime @SüleymanÇakır. abi?