SadeceSeyf
80+ Gold
Olum kim şikayet etti
Olum kim şikayet etti
Altın kısa süreli elde tutulacak bir yatırım değil. Sıkıntım vs olmadıkça bozmam zaten. YTD.ekleme yapmaya korkuyorum bi hamle yapıp indirirler sonrada mal mal gezerim diye AS D:AS: Sd 1100 den almıştım ekleme apmaya çekiniyorum açıkcası
Biz bizeyiz sanıyordum aga be. Olum zaten 3 ay ceza yedim yapmayınOlum kim şikayet etti
altında kısa vade beklenmez ama döviz hamlesi pskilojik savaşa sürükler geçen seneden biliyorum 18 den 11 e indirdiler doları altında 800 den 525 e kadar indi o anki ruh halim çok kötüydü . kurtarması 3 ayı buldu ve 811 den sattıydım.Altın kısa süreli elde tutulacak bir yatırım değil. Sıkıntım vs olmadıkça bozmam zaten. YTD.
kuyumcudan almaya gidince 1 hafta önce 1425 tl civarıydı TCMB göstermiş olduğu bu değerlerin aslında önemi yok çünkü gerçek piyasada veriler daha farklıGRAM ALTIN GECE SAATLERİNDE REKOR KIRDI
Dolar/TL'de yeni tarihi zirveye ulaşılması yurtiçinde altın fiyatlarında rekoru beraberinde getirdi. Saat 02.19 itibarıyla 1322 lirayı gören gram altın, şu saatlerde 1305 TL'den işlem görüyor.
Alıntıyı görüntüle
390 gram altınım var zengin olurmuyum? (Ciddiyim bekleyeyim mı daha)GRAM ALTIN GECE SAATLERİNDE REKOR KIRDI
Dolar/TL'de yeni tarihi zirveye ulaşılması yurtiçinde altın fiyatlarında rekoru beraberinde getirdi. Saat 02.19 itibarıyla 1322 lirayı gören gram altın, şu saatlerde 1305 TL'den işlem görüyor.
Alıntıyı görüntüle
Altın en güvenli limandır. Kesinlikle bekle. Nineler, teyzeler gibi yıllarca sakla390 gram altınım var zengin olurmuyum? (Ciddiyim bekleyeyim mı daha)
3 yıldır saklıyorum motor değiştirmek istiyorum elim giriyor değil ama sabretmek iyi seçenek gibi duruyor aldiğimda gram sanırım 500tlydiAltın en güvenli limandır. Kesinlikle bekle. Nineler, teyzeler gibi yıllarca sakla
valla hocam trde motor-araba da güzel yatırım aslında kaza durumu vs olmazsa tabi ben belki fazla abartılı düşünüyorumdur ama iç savaş, savaş durumlarında altın yine daha önemli3 yıldır saklıyorum motor değiştirmek istiyorum elim giriyor değil ama sabretmek iyi seçenek gibi duruyor aldiğimda gram sanırım 500tlydi