Neler Yeni

Grand Thef Auto 6 fragmana son 6!

Bora_Life

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
bora ekin
İlgilendiği Kategoriler
PC oyunları
Herkese merhabalar canlarım. Bugün grand thef Auto 6 için fragman sızdırmasını size anlatmak istiyorum. Aşağıdaki görseldede gördüğünüz gibi,bir ay takvimi ve VI yazan bir yazı var. Ay takvimini google üzerinden taratırsak,26 ekim 2023 00:00 tarihine ulaşıyoruz. Peki sizce bu tarihten cidden biz değerli oyuncuların yıllardır beklediği o oyun geliyormu? Düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Forumu beğenmeyi unutmayın. Hoşça kalın.

26 EKİM 2023 00:00

Ekler

• IMG_20231021_011011.png
    IMG_20231021_011011.png
    810.3 KB · Hit: 80

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
Rockstar hiç bir oyununda böyle gizli mesajlar vermedi. Oyun fragmanları birden bire çıkıyordu. Yani çok büyük ihtimal rastlantıdır.

batuu123

80+ Bronze
imkanı yok fragmanın tak diye yayımlanmasının.. açık tarih verip yoklamadan milleti yayımlamazlar ki oyunun bence şu an prototipi bile hazır değildir çünkü bu sefer rockstar da ne yapacağını bilmiyor beklenti çok büyük

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Eray
Yani gelirse hoş olur en azından bir şeyler görelim artık

Bora_Life

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
bora ekin
İlgilendiği Kategoriler
PC oyunları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rockstar hiç bir oyununda böyle gizli mesajlar vermedi. Oyun fragmanları birden bire çıkıyordu. Yani çok büyük ihtimal rastlantıdır.
bende öyle düşünüyorum,rock star popülerlik kaybetmek istemiyor galiba. 26 ekim tarihinde görücez umarım.

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
bende öyle düşünüyorum,rock star popülerlik kaybetmek istemiyor galiba. 26 ekim tarihinde görücez umarım.
Oyunun videolarının sızdırılmasından sonra "bence" oyunu ertelemişlerdir. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi rockstar bile şuan ne yapacağını bilmiyordur. Ama gelmeden önce gta5 te fake bir twitch yayını açılmıştı. Onun gibi bir sükse yapıp birilerine para verip milleti ilk önce gaza getirir sonrasında. İşte gerçek fragman gibisinden bir şey söylerler ve milletin ağzını açık bırakırlar gibi. Benim düşüncem bu şekilde.

Bora_Life

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
bora ekin
İlgilendiği Kategoriler
PC oyunları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunun videolarının sızdırılmasından sonra "bence" oyunu ertelemişlerdir. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi rockstar bile şuan ne yapacağını bilmiyordur. Ama gelmeden önce gta5 te fake bir twitch yayını açılmıştı. Onun gibi bir sükse yapıp birilerine para verip milleti ilk önce gaza getirir sonrasında. İşte gerçek fragman gibisinden bir şey söylerler ve milletin ağzını açık bırakırlar gibi. Benim düşüncem bu şekilde.
sadece şu oyunu oynayıp bitirdikten sonra yapacağım ilk şey,rock star hesabımı silmek olucak smmsmxmsmxms
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTA 6 dan pek ümitli olmaya gerek yok bence
10 yıldır bekliyoruz hocam.

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
sadece şu oyunu oynayıp bitirdikten sonra yapacağım ilk şey,rock star hesabımı silmek olucak smmsmxmsmxms
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 yıldır bekliyoruz hocam.
Gta6'yı hikayesi için bekliyorsanız boşuna bekliyorsunuz hocam. Red dead redemption 2 gibi bir hikaye sunmazlar. İçerik anlamında çok fazla şey sunarlar klasik rockstar ama ne gta san andreas gibi ne de gta vice city gibi bir derin hikaye beklemeyin.Gta 5 bile hikaye anlamında o kadar geride kaldı ki adamlar onlineden vurdu parayı. Yani pek hikayeli kısma odaklanmazlar.

Bora_Life

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
bora ekin
İlgilendiği Kategoriler
PC oyunları
Gta6'yı hikayesi için bekliyorsanız boşuna bekliyorsunuz hocam. Red dead redemption 2 gibi bir hikaye sunmazlar. İçerik anlamında çok fazla şey sunarlar klasik rockstar ama ne gta san andreas gibi ne de gta vice city gibi bir derin hikaye beklemeyin.Gta 5 bile hikaye anlamında o kadar geride kaldı ki adamlar onlineden vurdu parayı. Yani pek hikayeli kısma odaklanmazlar.
hikaye umrumda deil. Umrumda olan tek şey oyunun kendisi.

The Semih

80+ Gold
Grafik konusunda hiç beklentim yok sadece oynanış fizikleri ve reel hayata çok yaklaşan bir detay istiyorum o kadar. GTA 6 patlarsa oyun dünyası zor bir döneme giricek.

Elwasy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ataberk
hikaye umrumda deil. Umrumda olan tek şey oyunun kendisi.
Gta 5 halen yeni nesil çıkan oyunlara taş çıkarıyor grafik ve yaptıklarıyla. Daha üstüne pek çıkacaklarını zannetmem. Gta 5 modlarla şuan efsane bir şekilde oynanabiliyor. Gta 6'yada öyle bir mod atarlar bırakırlar. Sızdırılan videolarda da açık açık görülüyor. Oyunda pek bir değişiklik yok. Gta5'in biraz geliştirilmiş versiyonu gibi modlanmış versiyonu gibi duruyor. Tabii test aşaması olduğu için bunu öyle görüyor olabiliriz. Fakat pekte bir şey ekleneceğini düşünmüyorum. Dediğim gibi rockstar parayı onlineden vuruyor. O yüzden onlinede'de pek grafik kalitesi veya oyun içeriğine gerek kalmıyor çünkü insanlar sunucular açıp kendi yaptıkları haritaları mapleri oynuyorlar veya sunucu açıp rp yapıyorlar.

Top Bottom